Alltså min sommar!! Har varit så jävla bra, har hunnit med så sjukt mycket, eller aa, allt jag ville göra gjorde jag, bråvalla, grönan, Rihanna, Gotland, Norrland, Göteborg, Liseberg, Stockholm och Beyoncé. Och förstås solat och badat utan dess like! Vädret har varit kanon men nu börjar det tyvärr gå
mot sitt slut... Jag ser inte augusti som en sommarmånad längre? Det är ju förfan svinkallt redan...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några dåliga mobil bilder ifrån tisdagens sjuka Beyoncé konsert. Rihanna kan fan hoppa ner i en dasstunna om man jämnför med denna människa. Helt fantastisk.

Likes

Comments

Godkväll! Imorse ställde vi klockan och klev upp tidigt och käka frukost och sedan åkte vi till liseberg. Vi köpte band och entré på campingen och fick då rabatt , men fick även att man kunde gå in en och en halv timme innan själva parken öppnade för allmänheten. Dock så var det knappt några attraktioner öppna så de va lite tråkigt. Men dagen har varit bra och gått sjukt fort, vi var på liseberg i 12 timmar haha. Men en sak som e as segt med liseberg är att det är sånna sjuka köer... Aja nu blir det en nattroadtripp hem till stockholm, så vi lär vara hemma runt 3. Men imorgon taggar vi om till queen B!!!

Likes

Comments

Godkväll! Idag kom vi fram till göteborg runt 3, checkade in i stugan och drog sedan iväg till universeum. Efter de så gick vi ut och käkade, men de va så jävla varmt och jag suger på att dricka vatten, så jag hade ont i huvet... Men de gick över och nu är vi tillbaka i stugan och ska spela lite kort.

Likes

Comments

Godkväll, satans jävlar i min lilla låda, vad varmt det är. Det tycker vi om! Idag har vi glassat runt i bolinder hemma hos Sammy. Vi va ett gäng som hade varsin gummibåt som vi for runt i i vattnet. En dag med sol och bad och några rundor kubb, helt perfekt! Nu är det snart dax att slagga eftersom att vi ska upp tidigt imorgon då det bär iväg till Göteboooooorg.

Likes

Comments

Godkväll, fan vilken varm dag asså, vad händer, underbart. Idag har vi bara solat och badat och senare på eftermiddagen så åkte jag och Freddie in till pappa för att käka middag. Efter middagen så tog hela familjen en tur med båten, vi badade även ifrån båten, supermys! Nu ska vi ta en kvälls/natt tripp hem till stockholm igen, älskar att åka bil på kvällen.

Likes

Comments

Godag, idag måste det ha varit den varmaste dagen på hela sommaren, sjukt najs! Igårkväll fick vi hem en vattenskoter och tidigt imorse va vi upp å körde, för mig var det första gången, och det var så jävla roligt, gudis. Senare åkte jag in till stan för att träffa lollo, fick se linn en snabbis med, hon va ute å for å leta pokemon. Vi åkte vidare till elin och snacka skit. Vi grillade när jag kom hem och nu har vi precis vare ner och badat, de måste vara 27 grader i vattnet. Helt sjukt.

Likes

Comments