Header

Sen jag bloggade senast så har det hänt en del grejer.

Förra veckan började med att jag såg fram emot att hämta min bil på onsdagen. Men på onsdags morgonen berättade mor att mina kusiners barndomshem brunnit ner, min faster & hennes man har inget hem längre. Senare fick vi också veta att deras 3 hundar nu vakar över dem från himlen.

Så det var inte så glädjande att hämta bilen faktiskt.

Fettisdagen har varit så jag bjöd mina laktos vänner på världens fulaste semlor gjorda på kärlek. Med laktos så vi kunde må skit tillsammans efteråt.

Alla hjärtans dag var i onsdags vilket betyder att jag haft ny bil i 1 vecka.
Var även hos tandläkaren, visade sig att jag hade något litet hål, jippi! Bokade ny tid för lagning, kommer göra ont.


Efter att fått höra de dåliga nyheterna köpte jag thaimat. När jag kom hem så stod det ett flak Nocco på bordet, samt rosor.
O på kvällen gjorde han en form med morotskaka.
Älskar den killen. ❤️

I torsdags firade farmor & farfar 51 år som gifta så när jag ändå var iväg & handlade grejer till jobbet passade jag på att köpa en bukett blommor till dem.
Tänkte överraskat dem genom att lägga buketten utanför dörren utan lapp men istället höll jag på att bli nockad av farmor när hon öppnade upp dörren.

Körde även ner & lade en liten bukett med rosor vid stenen vid det nedbrunna huset.
De hundarna hade personligheter, nu vakar de över sin familj tills de en dag i framtiden möts igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att känna träningsvärken komma smygande efter dagens körning känns bra. Så bra att jag är lite taggad inför morgondagens körning.

På väg hem från banan körde vi inom eko så jag kunde fylla på mitt lilla förråd. ✌️
Just nu tvättar K sin hoj & jag väntar på att han ska bli klar så vi kan ta en ansiktsmask & sedan hoppa in i duschen för att mysa ner i sängen till en film efteråt.

Likes

Comments

Min kropp & mitt rus har skrikit de senaste 4 dagarna & mer får dem vänta. Jag är inte hel än, inte hel för att göra det jag fått tycke för.

Det var skönt att göra det, att gå & lägga sig trött men ändå känna att idag gick det bra men imorgon ska jag göra bättre.
Att vakna flera gånger innan alarmet ringt & att känna sig pigg var morgon.
Den känslan ska jag snart få känna igen. Jag ska bara bli hel.

Likes

Comments

I söndags kväll började jag skriva i min bok 52 listor för ett lyckligare liv. Köpte denna just för en kul grej att testa på.

"Lista 1.
Det här gör dig lycklig just nu.

Att göra : Hur ofta ger du dig själv tillfälle att faktiskt göra något av de här sakerna? På samma sätt som du måste träna lite varje dag för att lära dig läsa, måste du utsätta dig för lycka för att kunna bemästra den. Nu är det dags! Välj en av sakerna på listan & försök avsätta tid att göra den varje dag. "

Likes

Comments