Som jag skrev i mitt förra inlägg tänkte jag visa hyllan som pappa och jag platsbyggt. Gjorde den i ek och betsade den sedan mörkare. Är så nöjd verkligen 🙏🏻

/Lina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Helt plötsligt var vi inne i februari, på ett sätt tycker jag att tiden går så långsamt men samtidigt går tiden oerhört fort. Iallafall så har vi flyttat från lägenheten som vi bodde i på centrum och bor nu i en mer avlägsen lägenhet. Lägenheten är på 100kvm, två våningar med lite gård. Helt perfekt för nu! Vi trivs jättebra här och det känns som att vi bott här mer än en månad =) Tar det som ett bra tecken! Jag har så mycket inspiration vad gäller inredning till vårt nya hem. Bland annat har jag haft en hylla i mitt huvud som jag skulle vilja bygga. Sagt och gjort jag och pappa byggde den så den passade perfekt till måtten där jag tänkte ha den. Kommer lägga upp bild på den! Så länge tänkte jag dela med mig av två bilder från vårt sovrum. Känns lugnt och skönt, där sover vi gott.


/Lina

Likes

Comments

Hej!

Så är julhelgen över, den har varit helt lagom perfekt. Uppesittarkväll, julfrukost, fira med E's släkt och sedan med min familj. Sov även över hos mina föräldrar på julafton, är så mysigt verkligen. Juldagen är som alltid för oss väldigt lugn, sova, se på film och gå runt i myskläder hela dagen.

Igår packade vi ner en massa från vår lägenhet, åkte bort med soffan och monterade ner bord. Känns att vi börjar närma oss nu! Ser så mycket fram emot denna flytt!

Ha en bra dag! 😘

/Lina

Likes

Comments

Så är vi inne i julveckan, är så mysigt att det snart är julafton och alla dess små (små och små?!) stora förberedelser inför det. Tänkte sammanfatta min vecka.

Måndag: Förberedde mig inför seminariumet som skulle ske nästkommande dag på 4timmar gällande årsredovisningar.

Tisdag: Åkte in till universitetet så tidigt som 6:30 för att genomföra seminariet samt ha ett sista möte i en kurs kallad Personlig professionell utveckling nu innan jul.

Onsdag: Pluggade och skrev på en uppsats som jag vill ha färdig innan jul. Sedan på eftermiddagen åkte jag och E för att fira hans pappa på födelsedagen, jättemysigt.

Torsdag: Idag alltså, har bara pluggat hela dagen lång. Är väl i stort sett klar, ska läsa igenom tänkte jag och sen faktiskt ta JULLOV!!! Så lyxigt att man kan göra det nu när man pluggar.

Men lugnt blir det inte för det... E och jag flyttar den 1januari så vår lägenhet är belamrad med flyttkartonger. Ser ändå fram emot denna flytt, vi flyttar till en hörnlägenhet några km bort från där vi bor nu. Lägenheten är som i ett vanligt hus, så vi har lite gård och bor mycket större än vad vi gör nu. Turen än så länge är också på vår sida, vi får hela lägenheten renoverad i form av tapeter och golv. Vi får även ny kyl, frys och spis. Lyxen med att bo i en hyresrätt ;).

Ha en fin kväll

​Häromdagen fikade vi med julmys samtidigt som vi slog in alla julklappar, självklart skulle Malte vara med mitt i allt! 

/Lina

Likes

Comments

Wow, regnet öser verkligen ner här idag. Regnar det hos er också idag?

Idag är det hemmaplugg som gäller, tänkte ta mig an uppgift två av fyra i denna tentadjungel. Har suttit ett tag nu och tycker att jag kan se mig som klar för idag. Jag är en sådan där person som måste lägga ifrån mig min egen text, för jag blir blind. Antingen ser jag inte mina fel som jag gör eller så skriver jag om samma sak i olika formuleringar. Kände att det var väl ungefär där jag fastnade nu, lika bra att ta tag i det imorgon igen istället.

Förra helgen var jag och Emil ute och fotograferade, har precis köpt mig ett polarisationsfilter, så var tvungen att testa det!!!

Delar med mig av några bilder som jag blev extra nöjd med.


Hoppas ni har en fin måndag 😘

/Lina

Likes

Comments

Var så längesedan som jag bloggade nu. Emil och jag bor fortfarande kvar i vår lilla lägenhet och är fortfarande i letandet efter vårt drömboende. Jag har under sommaren jobbat näst intill varje dag, har varit en lärorik sommar fylld med massa glädje och utmaningar. Jag har nu börjat termin fyra på socionomprogrammet, känner mig glad och lycklig över att jag har kommit såhär långt in i utbildningen. Känns som att jag någonstans äntligen börjar se målet långt där framme och att jag med stolthet inom en framtid kommer kunna kalla mig för socionom. Just i dagsläget sitter jag med fyra tentor som alla ska in på samma gång, har med andra ord fullt upp.


Nu ikväll sitter jag och E framför tv:n och har en lugn kväll, för att imorgon ta oss an den sista arbetsdagen innan helg. Ska bli skönt! Ska försöka ta mig och fotografera under helgen. Tills dess får ni ta del av en bild jag tog i sommras =)/Lina

Likes

Comments

Förra veckan fick vi kattungar 😍 Alltså de är så så så söta!!!

/Lina

Likes

Comments

Idag är första dagen på mitt nya jobb!!! Jobbar på ett boende för funktionshindrade.

Är just nu hemma på lunchrast men ska vara där igen 14.00. Än så länge känns det bra, tror det kan vara en bra erfarenhet att ha "jobbat på golvet" innan man är färdig socionom som jag såsmåningom kommer att bli.

Ha en bra dag! 😘

Föresten så har denna lilla kisse fått kattungar, alltså de är så söta!!! Vill ni se bild på dem kanske? 😍

/Lina

Likes

Comments

Åå jag är så sugen på att göra om här hemma rent inredningsmässigt. Men vill inte göra några stora förändringar, då vi inom en snar framtid kommer flytta. Men med detaljer kan mycket hända, tror jag ska försöka köpa lite färgglada snittblommor! Det är ju så fräscht 😍

Men först väntar en massa tentaplugg. Har en tenta som ska lämnas in till en granskare idag, imorgon ska vi ge och få kritik på det vi har skrivit och på måndag ska tentan lämnas in. Med andra ord går det i full fart 😊

Ha en fin dag! 😚

Ni får två bilder på hur det kan se ut i köket under en härlig brunch och hur det ser ut i sovrummet när kissarna har ockuperat sängen ☺😅

/Lina

Likes

Comments

Idag har E och jag varit på dop! Känns så värdefullt och betydande att få gå på en av sina bästa vänners dop, så glad för deras skull!

/Lina

Likes

Comments