Som några kanske vet så har jag ADHD vilket gör att jag alltid vill göra saker. Jag pluggar konstant i skolan. Utanför skolan så kommer jag på nya idéer hela tiden och har så höga krav på mig själv att allt jag gör ska vara perfekt. Med andra ord så tar jag det lugnt bara under tiden när jag sover. Jag blir stressad över att min hjärna aldrig kan slappna av och att jag alltid måste göra saker. Därför har jag idag köpt en anslagstavla där jag kan skriva upp planering runt skola, jobb och fritid så att jag har struktur på en del som snurrar. Sedan köpte jag en mandala och pennor för att kunna sätta mig och göra någonting som tränar mitt dåliga tålamod och som minskar min stress.

Jag brukar säga att en dag för mig känns som en vecka. Eftersom jag hinner känna alla mina känslor, andras känslor och jag hinner tänka lika mycket som 20 personer.

Efter en kort skoldag idag så har jag pluggat och fikat med min klasskompis. Sedan kom jag hem och lagade mat. Det blev ugnsbakade grönsaker, rödbetor, morötter, gul lök och broccoli men kyckling till. Super gott!

Har äntligen ramat in mina fina posters. Dem ska upp på väggen i helgen så det ser jag fram emot!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vaknade upp i morse av väckarklockan klockan 8.00. Snoozade till klockan 8.40 för jag kände mig verkligen tung som en sten. Sen började jag jobbet klockan 12.00. Min dag på jobbet var som alltid lärorik och rolig! Hjälpte bland annat kunder med att hitta sin blus med en fin höst färg som passade just dem och med vilken modell på blus som passade dem.
Slutade jobba 17.20 och gick direkt hem.

Efter en bra dag på jobbet kom jag hem och mitt huvud var bara fyllt med ångest. Jag vet inte vart ifrån den kom men det kändes som en käftsmäll.. Som många inte vet är att jag har lät att må dåligt och därför försöker jag hela tiden att tänka positivt och inte omge mig med dåliga saker. Efter ett tag när man har skjutit undan jobbiga "små saker" så kommer allt på en gång. Jag får panik i små utrymmen, jag vill bara vara ensam men ändå med folk och jag blir lätt irriterad. Detta är säkert vanligt bland många men jag tror inte att det är många som pratar med andra om det. Eftersom man säkert som jag, känner att det låter konstigt och skumt att prata med någon om detta.

Känner att jag måste dela med mig av både mina bra dagar och mina dåliga. Jag menar, man är ju inte mer än en människa! Det är lätt att glömma bort att trotts alla glada bilder på sociala medier så har vi alla även dåliga stunder också!

Imorgon hoppas jag på en härlig Söndag med jobb och underbara människor!

Likes

Comments

I skolan har jag alltid haft svårt med vissa lärare som många har. Men igår kom jag på att dem lärarna jag kommer bäst överens med är stränga lärare som har tydliga regler, är bestämda och säger vad dem tycker rakt ut. Lärare som ser att alla elever lär sig olika och som har olika svårigheter.
Märkte detta nu när jag bytte mitt individuella val i skolan från privat juridik till matte 2a.
Eftersom min matte lärare är sträng och många elever ogillar honom för det medan jag från första början kom jätte bra överens med honom.

Eftersom jag bytte individuellt val så låg jag några veckor efter men jag har pluggat varje dag, hemma, på raster i skolan och på bussen. Igår hade vi prov på kapitlet och det kändes riktigt bra. Efter att ha fått bra respons, hjälp och positiva kommentarer från läraren så blev det som en push för mig att kämpa oavsett hur svårt det är ibland.
Så nu kan det bara bli bättre när jag får läsa det ämnet jag älskar och dessutom att få ha en grym lärare!!

Likes

Comments

Beställde två parfymer i Fredags och fick hem dem idag :D
Fick även hem mina lösögonfransar från wish och ett par jeans från wish... nu tänker ni säkert "hur kan man vara så dum och beställa jeans från wish?!" Men ja, jag har beställt ett par jeans dör ifrån tidigare som jag älskar! (Lägger in en bild nedanför på mina tidigare jeans och mina nya)
Jeansen jag fick hem idag är sköna och hyfsat snygga. Den ända negativa är att dem har ett stort hål på hela låret..Dem ljusa är mina gamla och dem mörkblåa är dem nya.

Likes

Comments

Denna helg har varit väldigt händelserik.

I Lördags flyttade jag, mamma, mammas kille och min lillebror till en ny lägenhet. Har inte bott i lägenhet på över 10 år så allt som känns självklart när man bor i hus är inte lika självklart när man bor i lägenhet. Som t.ex. parkeringsplatser, hos pappa där jag bor i hus kan man parkera överallt på hela tomten medan här så måste man ansöka om EN parkeringsplats. Men det är supermysigt här och jag trivs jättebra! Dock har jag haft svårt att sova både natten från Lördag till Söndag och inatt. Tror det kan ha och göra med alla mina tankar som snurrar kring hur jag ska fixa mitt nya rum... Jag menar hur lätt är det att sova när man har så mycket idéer? Inte så lätt. Är så taggad på att få allt på plats i vår nya lägenhet. Tänkte lägga in lite bättre bilder i kommande blogginlägg på mitt nya rum när jag har fått ordning lite mer.
Igår jobbade jag. Jag jobbar på Kappahl som många av er som följer mig på Instagram nog förstår. Älskar att jobba! Många tror säkert att jag ljuger när jag berättar hur mycket jag älskar mitt jobb och att jag tycker att pengar bara är ett plus. Det som får mig att må bra på jobbet är dem erfarenheter jag får, dem härliga kunderna och självklart mina härliga kollegor. Att få hjälpa kunder genom att hitta egna kreativa och smarta lösningar är det bästa!


Efter en härlig dag på jobbet så åkte jag direkt till mina kompisars överrasknings fest. Tur att mitt humör var på topp för det var inte vädret. Efter att ha gått från jobbet till busshållplatsen och sedan gått runt hela centrum i spöregn med mocka skor, kappa och kjol för att komma till parkeringen där jag skulle bli hämtad. Guld värt att jag fick skjuts!

När jag kom till festen så skulle vi precis äta. Det blev potatisklyftor, sötpotatis pommes, haloumi, kött och sallad. Grymt gott! Sedan fick mina två kompisar som vi firade en varsin burk med lappar med komplimanger och personliga minnen som de andra hade skrivit. Super rolig idé! Hade en underbar kväll igår med alla som var där! Kul att träffa barndomsvännerna och de andra som jag inte träffar så ofta.

Likes

Comments