Header

Feminism, Tankar

Jag måste säga att jag ÄLSKAR Hanna Widerstedt. Allt hon gjort, kan man debattera kring hur mycket man vill men hon var sjukt underhållande när hon spelade sin "roll" i Big Brother (enda gången jag sett det programmet), det var ju ROLIGT att se hur hon var så extrem, och det fick ju en att tänka lite. Ganska smart gjort av en konstnär. Men man hade inte behövt va konstnär för det. Jag skulle också kunna bli extrem och va med i Paradise hotel, samma mening och betydelse hade kommit ifrån det. Men det är roligt av en konstnär att gå lite längre. Hon visar nu mycket konst på sin blogg och sånt. Iallafall, efter det har jag ändå, nu då hon är "sig själv" följt hennes blogg och ibland kollat på hennes youtube klipp. Hon har inte samma publik längre ALLS men lägger ändå upp lite då och då.

Det senaste som hänt är att Jockiboi (usch) i hans nya bok skrivit massa skit som Hanna ska ha gjort under den tiden de va vänner och låtsades vara tillsammans, då hade de deras show tillsammans också. Alla visste vem Hanna var då. Men ja, så han skrev ett helt kapitel som literally HETTE "Hanna Widerstedt". Där han bara smutskastade och skrev massa hemska saker. (AV VILKEN ANLEDNING?) Att hon hade stulit hans pengar, kissade ner sig någon gång på nån resturang och bla bla. Jag har efter jag fick reda på det läst hela kapitlet. Jag blir så irriterad. Hon själv visste inte om detta, hon fick reda på det efter att någon kommenterade på hennes blogg och skrev att det står om henne i hans bok. Så hon skulle anmäla honom eftersom det vara massa ljug osv. Och eftersom man får inte skriva om någon utan tillåtelse? SÅ tillslut gjorde hon en youtube video om detta, där hon visade bevis på att det han sa inte var sant. Han skrev till och med i Facebook meddelanden när det väl hände att det inte alls var hon som stulit pengarna utan att det kunde varit hans kompisar eftersom de inte gillade Hanna och de ville ge henne skulden. Och hon hade heatstroke när hon kissade ner sig, hon var ju sjuk då, hon fick efter det åka ambulans för att de istället filmade henne och skrattade åt henne berättar hon i youtubeklippet. Han nämnde inget av det i boken. Mogna allihop på den tiden. Inte.

Hon har inte samma publik längre så hon tyckte det var jobbigt att många skulle tro på det, vilket jag håller med om och då blev jag ännu mer irriterad. För att jag passionerat inte gillar Jockiboi. Haha. Och folk råkar illa ut pga honom och blir smutskastade. Hur orkar jag undrar några kanske??Men... Det finns många som ser upp till honom. Det är unga människor. Han beter sig äckligt mot människor, smutskastar folk trots att han hatar när folk gör de mot honom(och då ska han dessutom skriva en bok för han ska rentvå sitt namn genom att smutskasta andra), det är mycket dubbelmoral, han ljuger, han har gjort hemska saker även mot sina vänner. Inte så moget att ljuga för fans för att göra de ledsna helt i onödan. Han tänker inte på vad folk känner och att de faktiskt finns riktiga människor som ser upp till honom som blir LEDSNA av vad han gör eller tex när de ska låtsas göra slut. Unga människors hjärtan krossades, men han lät de, för visningar o pengar.

De är bara hur jag ser på det iallafall. Jag bryr mig inte ett skit om ifall de skulle göra slut eller inte, och kan tycka att de inte borde vara tillsammans. Fast vem är jag att blanda mig i det. Men jag bryr mig om fansens känslor när de ska låtsas saker. De är dock inte ovanligt att folk på youtube låtsas tex ha förhållanden. Det finns så mycket fördelar med det i den världen. Det finns det även i kändisvärlden. Men dessutom tycker jag inte om själva den grejen att vara i ett förhållande och göra varandra ledsna genom dåliga/hemska pranks varje dag som andra ska se och ta del av. Det handlar liksom inte om att man bara skojar med varandra. Dock förstår jag att många av videos i sådana förhållanden antagligen är fejk. För man vill ju göra bättre pranks än ens konkurrenter. Så man kanske innan vet vad som ska hända. Men folk inspireras av dessa skämten och kör de i sin verkligheten sen.

IALLAFALL, Jag blev även irriterad på Hanna när hon sa konstiga saker då de va som kändast, när man såg de videosarna. Sen när hon kom ut ur det hela så tyckte jag om hela iden och det gör jag fortfarande. Det var inte så lång tid heller. Och hon var såpass extrem att de flesta inte höll med eller fick sådana åsikter pga det. Det visar bara hur man gillar att följa människor och ge dom beröm och skratta och ge dom uppmärksamhet även om de säger sjukt dumma saker o allt de där, ni fattar. Dessutom att det var en tjej som vågade göra så mycket, trots vad de kunde få för konsekvenser var genialiskt för man fick även se skillnaden på hur man behandlade Jockiboy och Hanna och vilken stor skillnad de var. Om båda två snackade om hur de hade sex till exempel och folk tyckte Hanna var sjuk i huvudet och skulle sluta prata om sitt privata sexliv, vad hon gillade och inte gillade, vem hon ville och inte ville ha sex med, och folk tyckte att det var äckligt. Men... Så fort Jockiboi sa något liknande eller drog nåt sexistiskt skämt eller gjorde nåt konstigt, då blev han hyllad. Liksom, han har ju till och med porrfilmer på nätet med Jonna. Det kan man tycka vad man vill om, men han blev mest hyllad för det. Tänk om det vart Hanna?

Fan vad jag skulle vilja att Hanna skrev en bok. Skulle vilja höra allt vad hon tycker och tänker. Hoppas att hon iallafall får NÅGOT för det här. Jag får la ta o köpa en av hennes tavlor.


Hannas blogg:

http://nouw.com/widerstedt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Ugh!!!!! Orkar inte!!!! Idag har jag diskuterat om man ska få använda jackor med riktig päls på och sen har folk även diskuterat kring någon som ville ta självmord med mig. Jag tyckte de skulle ringa polisen, googla upp släktingar, ringa föräldrarna. Amen ni vet, allt man kan. Medan många försvarade personen som visste om att någon skulle begå självmord, eftersom att hon ändå hade ”ringt 114 14” dock ville hon inte berätta vad 11414 sa till henne. Tyckte allt lät som någon som drev. Det hände liksom inte mer än så? Men då hade jag tydligen fel eftersom att jag hackade på denna person som ”behöver stöttning” och faktiskt har ”gjort de hon kan”.
Jag vet inte, jag.
Och få mig inte ens att börja prata om päls. Jag blev så jävla arg idag att jag skrev lite osakligt och omoget men jag hade rätt och jag var arg så spela roll. Jag får se sååå många inlägg i olika grupper på Facebook.
”Vart kan jag köpa en snygg pälsjacka?”

De har den inte ens hemma redan. De ska bidra med mer pengar till industrin genom att köpa nya. Jag försökte förklara flera gånger för en person som inte tyckte att hon bidrog att om hon inte hade köpt det så hade de inte gjort sakerna. ”Men säg det till slaktarna då att de ska sluta tillverka de istället 😂😂😂😂😂😂”
För det första:
Är du Anna Book?
För det andra:
Har du hört talas om tillgång och efterfrågan? Gått handelskurs? Skola? Jobbat? De hade inte SLAKTAT om du inte hade ätit, burit de. Och de kommer inte sluta föränn de slutar ha kunder. Slutar man köpa, slutar de sälja???? Det är ett enkelt koncept men hon kunde tydligen inte förstå det.
”Ameh😂😂😂😂😂 Jag kan fortfarande älska djur. Jag älskar den jag bär de med stolthet och de håller bättre 😂😂😂👌🏼 Säg till slaktarn att de ska sluta mörda djur istället. Slutar de kan vi ju inte köpa😂😂😂😂”

Alltså. Jag tror det är det dummaste jag hört. Har man gått i skolan om man inte förstår att de aldrig kommer sluta sälja saker så länge folk vill köpa? Det handlar on miljarder. 💵💵💵💵Och nej, jag anser inte att hon ”älskar djur” som hon påstod. Ba ”jag älskar djur men jag ska bara bidra till lite djurplågeri just nu sen ska jag gå hem och klappa min hund”

Kolla din hund i ögonen o säg att du älskar den samtidigt som du har hår på din nya jacka från 10 olika djur. Jag skulle iallafall inte kunna de. Kan jag äta en gris hade jag lika gärna kunnat käka min katt. Varför ska jag göra skillnad på djur som djur?

Fuck yall.
Nu ska jag sova.

Likes

Comments

Tankar, Feminism

Okej jag är arg för att män har bildat hashtagen #mentoo.

Hashtagen #metoo har bildats för att sprida medvetenhet kring sexuella trakasserier, litet som stort. Man lägger ut för att uppmärksamma att man också blivit utsatt. För att visa hur många det är. Självklart ska då idiotiska män komma med "MenToo" eftersom att "män faktiskt också blir utsatta för sexuella trakasserier" Bla bla blaaaa. Liksom, ja vi vet? Men nu är det inte er det handlar om hela tiden. Metoo handlade tydligen om ALLA till en början (varför då bilda mentoo dock? Ska ni finnas på två ställen för att få extra uppmärksamhet som inte ni behöver men som dock VI behöver?) men nu handlar det bara om kvinnor och då har män bildat denna hashtaggen.

Samma som när hashtagen #blacklivesmatter kom för att upplysa rasismen som finns. Om jag inte har fel uppkom den eftersom att svara blir skjutna av poliser och dör så jäkla mycket. Då började folk med "Alllivesmatter". Det vet vi, men nu är de svarta människor som vi behöver fokusera på!?!?!?!?!?! Det är även kvinnor vi behöver fokusera på. För att det är kvinnor som är mest utsatta. Kvinnor över hela världen.

Det känns som att sånt man tänkte när man gick i 3an tänker fortfarande folk.

Om en tjej som går ut med kort kjol och linne blir våldtagen så tänker vissa fortfarande att det är hennes fel och inte mannen som våldtog. Liksom, att man blir våldtagen för att man inte har bra kläder på sig var något jag trodde när jag gick i 3an. Sen växer man upp och förstår problemet. Men vissa är ju fortfarande där i tanken? Det är för i helvete helt sjukt. Samma sak som alllivesmatter och mentoo. Det är sånt man eventuellt hade tänkt om man var barn och inte förstår de riktiga problemet. Grow up men. Vi vet att ni går igenom det också och jag skulle inte vilja att min son eller dotter blev våldtagen. Men nu handlar det inte om det och man måste kunna se bortom sig själv. Vi vet att ni också har ideal ni måste uppnå som män. Det vet feminismen också. Och det är det vi vill hjälpa. Hjälper man tjejer, hjälper man killar. Sen kan vi alla bli lyckligare. ¯\_(ツ)_/¯

(Min nya favoritsymbol, haha)

ugh, men too... shut the fuck up!!!!!!!

Likes

Comments

Tankar, Läskigt

Tänkte skriva lite om den riktiga dockan bakom filmerna om dockan Annabelle. Såg Annabelle: Creation igår. Det är den andra Annabelle filmen alltså. Usch, vad äcklig den dockan är egentligen. Jag kan tycka att delar av filmerna är långtråkiga, dock. Jag är inget stort fan. Dock gillade jag The conjuring 2. Den är skitläskig tycker jag. Den filmen älskar jag. Den blir inte långtråkig heller som många andra skräckisar. Dockan är med i första filmen The Conjuring, men bara lite. Sen är liksom Annabelle filmerna en spinoff från The Conjuring. men Conjuring 2 har inget som helst med dockan att göra. Okej, nu blev det lite rörigt. Hur som helst så var jag tvungen att kolla på den andra Annabelle filmen igår ändå. Alltså det är ju ingen film jag skulle sätta på igen, men jag var inte helt inne i den heller därför att jag satt med mobilen och låtsades att inte höra tvn för att jag inte ville bli för rädd, haha.

Iallafall så gillar jag inte historierna kring dockan i verkligheten eftersom det är så JÄVLA LÄSKIGT och självklart vill jag inte vara rädd ensam så jag tänkte att jag skulle dela med mig till er.

Jag vågar knappt kolla på en bild av den riktiga dockan och när jag sett dokumentärer om den på youtube så kollar jag alltid bort så fort de visar den, haha. Men tänkte lägga in en bild här och sen skrolla ner fort som fan och fortsätta skriva, så att ni får en ide av hur den ser ut innan jag skriver mina punkter om vad den gjort. Allegedly.

Den dockan är inte den man ser i filmerna. Efter man sett filmerna kanske man tycker denna dockan är lite med "mild" men tro mig, shit happened... Jag tycker det sista är läskigast. Tror jag.

  • En tjej vid namn Donna fick dockan i present av sin mamma. Donna bodde tillsammans med sin kompis och hennes kompis pojkvän. Dockan lämnade lappar efter sig i lägenheten. (Detta var även med i filmen) Meddelandena på lapparna var tex "Help Lou" (Lou var kompisens pojkvän) eller "Help us". Hon hittade lappar men tyckte det var konstigt för att hon hade inte den sortens papper så hon visste inte vart det kom ifrån. Dockan flyttade sig också. De testade att lägga den på ett ställe men när de kom tillbaka var den på nåt annat ställe. Vid detta laget kontaktade det ett medium som sa att den hade själen av en sjuårig flicka vid namn Annabelle i sig. Annabelle dog i en bilolycka precis utanför deras lägenhet.
  • Lou vaknade mitt i natten av att han inte kunde röra sig, och han såg dockan röra sig och komma upp till honom och ströp honom tills han svimmade av. Sen när han vaknade upp svor han att det hade hänt på riktigt. Efter det satt Lou och hans flickvän hemma och hörde ljud från Donnas rum. Lou gick in för att kolla och gick fram emot dockan som låg på golvet i ett hörn. Då kändes det som att någon stod bakom honom så han vände sig om hastigt men ingen va där. Snabbt så ramlade han ner på golvet och det gjorde ont i bröstet så han satt där och höll sig för bröstet, som nu blödde. Han såg sen att han hade sju rivsår på bröstet. Tre lodräta, och fyra vågräta. De va varma som brännsår. De läkte snabbt och var helt borta efter två dagar. Efter denna händelse tänkte Donna att dockan kanske inte var så oskyldig ändå och kontaktade medium som sa att det var en demon som imiterade den sjuåriga flickan.
  • Denna dockan finns nu i ett "museum" eller en "utställning" som Ed och Lorraine Warren har. (De är medium kort sagt, de är dessa medium ni sett i början av Annabelle, men mest i Conjuring 1&2 där allt kretsar kring Ed och Lorraine) De hjälpte Donna genom att rena lägenheten och sen ville Donna att de skulle ta med sig dockan, så de gjorde dom. De har ett museum där mycket hemsökta grejer eller saker som vart hemsökta finns. När man går in så får man klart för sig att man får fanimej inte röra ett skit. Det står även varningar vid dockan. En kille var där med sin flickvän och medan han hörde historien om att dockan lämnat rivsår på en man så gjorde han narr av det och petade på glaset och sa "lämna rivsår på mig då" och skrattade åt det och "retade dockan". Ed kastade då ut denna killen ifrån rundturen av utställningen eftersom man inte får göra så. Ed och Lorraine är själva rädda för vad som kan hända eftersom allt där inne orsakat hemska saker enligt dom. Iallafall så åkte killen hem på sin motorgyckel tillsammans med flickvännen. Och krashade på vägen hem. Killen dog men hans flickvän klarade sig efter en tid på sjukhuset. USCH?????????


Jag skulle iallafall inte vilja äga den dockan. Eller NÅT i deras museum. Jag ÄLSKAR filmerna om Ed och Lorraine och de som spelar, speciellt hon som är Lorraine. Så grymma. Älskar att kolla på de riktiga Ed och Lorraine på youtube också. Haha. Älskar läskiga historier.

Likes

Comments

Musik, Tankar, Vardag

Ugh. Vad är mitt liv? På riktigt ska någonting gå framåt som man tänkt sig? Hur ska man ens göra vad man vill? Ugh. Jag kan bara försöka komma framåt men det är SÅÅÅ JÄVLA SVÅRT. Så då får jag panique och gör allt jag kan men så blir ingenting bra. Så då gör man inget. Sen får jag ännu mer panique för att jag gör INGET så då gör jag bara nåt som bli asdåligt. ¯\_(ツ)_/¯

Svårt att göra det jag vill också. Det går liksom inte att bli vad man vill alltid men jag SKA det. Så enkelt är det bara. Fast. Det är ju inte enkelt. Svåraste någonsin. Jag kan inte plugga till det. Jag kan inte gå 3 år och ha det jätte kul på en utbildning och sen komma ut o ha de där jobbet. Det funkar liksom inte så som för andra och ibland förstår INGEN mig och då vänder jag mig till videos på Jim Carrey. Då känns det lite lättare allting men det är bara fram tills nästa dag. Ugh.

Vad ska vi konstnärliga människor som inte klarar oss ta vägen egentligen? Är vi alla bara lurade till att vi kan bli vad vi vill och att vi väntar eller hoppar av de som inte känns "helt rätt" som Soran säger? Ska vi alla konstnärliga personer få depression och svälja piller tills vi dör av självmord eller tills paparazzi dödar de konstnärliga själar som kunnat komma ut med sin "konst"? Ska jag aldrig vara helt nöjd? Jag vill också kunna plugga 3 år i skolan, DET ÄR KUL ATT PLUGGA! och sen vill jag kunna gå ut och börja jobba precis som er som pluggar till förskolelärare. MEN det kommer ALDRIG att hända. Jag som har en sådan själ kommer aldrig att ha en sådan säkerhet. Man vet aldrig när nästa jobb, nästa lön, nästa hit, kommer. Jag väljer det livet. Men min hjärna klarar inte av det ibland just nu eftersom att jag inte kommit så långt ÄN. Hade jag nu jobbat med det jag velat hade jag inte brytt mig så mycket om en sån hög säkerhet utan bara den är OK.
Jag kan också åka och plugga musik någonstans om jag vill. Men efter det då? När man pluggat de 3 åren och man inte kunnat jobba med det man vill? Då kan jag inte plugga till något annat mer "säkert", då har jag redan spenderat de pengarna och sen får man ta något skitjobb. DET FÅR ALDRIG HÄNDA MIG. Jag tänker att om man inte har en plan B, så kommer den inte distrahera mig från plan A. Och då kommer plan A att lyckas. Men jag är även fucked up så jag vet inte om jag klarar det. Nåväl. Ett Jim Carrey klipp till, lite godis. Sen in i tankarna igen imorgon. Fan vad jag bara önskar jag kunde vara som en av er. Kanske en polis. En doktor. En lärare. En som jobbar heltid någonstans. Men... även ni kanske inte är helt nöjda. Man kanske bara aldrig blir det. Och de kanske man bara får finna sig i. Men jag vet inte om jag kan det. Jag kanske vägrar att bara finna mig i det.

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Tjena! Vad snygg jag blev på bilden under. Haha!

Sitter med ansiktsmask och dricker celsius och käkar min favvo mat att göra just nu, haha.

Kollar på outsiders nu innan jag, Moa och Augustus ska se på någon film och käka lite skit. Imorgon ska vi in på stan och se på bio! Fan vad roligt.

Det är så jobbigt att ibland har jag INGET att skriva trots att jag VILL blogga och ofta har jag sååå mycket jag vill skriva men hinner bara med ett kort inlägg eller vet inte vart jag ska börja. Ugh.😒

Jobbigt att lägga in bilder från olika ställen. Hihi.

En på Outsiders har tourettes och säger till sina djur att hon ska avliva de och att de är fula. En annan tjej på Outsiders har fobi för skägg...

Jag har fobi för killar utan skägg.

Likes

Comments

Musik, Shopping, Vardag

Jag är så himla rolig (får man säga så?) för att när jag köper något och kassörskan frågar "Ska det vara en present?"
Så säger jag ja, för då kan jag öppna det jag köpt, och så känns det som en present till mig själv, en investering och som något jag faktiskt behövt. 😬 Köpte en bok som jag ska skriva mina låtar i. Den var såååå fin och nu behöver jag skriva mer än någonsin för att jag vart med om så mycket fucking skit det senaste att om jag inte skriver nåt om det kommer jag gå undeeeeer. 😫

Nu vilar jag lite på en bänk innan jag ska gå hem. Fan vad skönt att duscha och ta på mig pyjamas DIREKT när jag kommer hem. Är fortfarande sjuk. Och jag tänker bara vara hemma från och med nu.

Likes

Comments

Vardag

Idag skulle Mimmi på fest så gissa vem som får vara barnvakt?! Jag!!! Kul!!! 😃 Det gick jätte bra, han är ju en väldigt glad prick oftast. Han grät bara EN gång! 😂

Jag är dessutom väldigt sjuk. Det har jag nog fått från Mimmi men jag fick lite starkare, typ. Hoppas det är bättre imorgon. Inatt och natten innan var hemska! Fick vakna inatt vid 5 och ta 2 tabletter och försöka somna om. 🙄 Sen kändes det bättre när jag vaknade 8. Och nu har det inte känts som att mitt huvud ska sprängas på hela dagen. Näsan är bara värre idag. Så det är väl det som blir nu istället.
Nu käkar jag popcorn, choklad och dricker Cola. Ser på Blended på tv. Sen tänkte jag se lite Halvvägs till himlen, har för mig att första säsongen var rolig. Sen börjar ju Harry Potter 20.00, så det får väl bli den kanske. Ska hålla mig vaken till Mimmi kommer hem. 😬 Och trösta Robin när han vaknar ibland.

Hoppas ni alla mår bra. ❤️

Likes

Comments

Vardag

Jag älskar att dricka celcius då och då. Min favorit är vilda bär. Såklart. 😬 Jag försöker komma igång med träning och kände för att dricka en nu. Jag ska inte ta ut mig hårt idag alls. Bara röra mig lite. Tränade varje dag nyss typ och nu inget. 🙄 Bra, Lina.

Längtar skitmycket till min födelsedag. Ska ha en jätte kul dag. Har inte planerat allt nu utan har olika förslag. Får berätta hur det blir sen.
Jag har börjat kolla på en serie på Netflix som heter Crazy ex girlfriend. Den är faktiskt rolig! Lite fånig typ. Men har panik typ hela tiden för jag inte har någon som jag vill se hela tiden. Kollar typ tio min av tre olika serier och sen får jag panik och kollar på YouTube där folk snackar om konspirations teorier. 😬😇

Likes

Comments