Tisdag och min fjärde lediga dag. under mina lediga dar har jag hunnit vara på gymmet, gått på promenad och försökt få lite ordning och reda i lägenheten. Idag kom äntligen våran tv bänk som jag har satt ihop. Har fixat i vardagsrummet så vi nu äntligen kan se tv här så nu sitter jag och myser med en kopp te framför farmen och Imorgon återgår jag till tre dagars jobb på cafét sen blir det ledig helg och planerna är nog att ta det ganska lugnt, kanske nån promenad och ett glas vin eller två.


Vardagsrummet som så småningom ska bli klart, bara lite kartonger och annat som ska bort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2017

Ett bra tag sen jag skrev nu, kan bero på att livet bara rullat på och jag har inte känt att jag har haft så mycket att skriva om de senaste månaderna. Brukar vara väldigt duktig på att skriva av mig när saker och ting är jobbigt och då livet går lite trögare än vanligt men det senaste året har livet flutit på riktig bra.
Det har hänt så mycket på kort tid. På mindre än ett år har jag hunnit flytta två gånger tillsammans med min kille Tobbe. Har hunnit med en massa roliga saker i sommar och träffat så många nya underbara människor.
Sist jag bloggade så var mitt mående inte alls på topp och hade ingen ork till nånting. Allt som jag tyckt varit roligt var inte roligt längre och jag hade ingen ork till att umgås eller höra av mig till vänner. Idag mår jag tusen gånger bättre men jobbar fortfarande på att vara mindre hård mot mig själv och göra saker som får mig att må bra. Måste lära mig att lyssna mer på mig själv om vad jag orkar och inte. Det blir ju lätt att man lovar och gör saker hit och dit och ställer upp på en massa fast man egentligen inte har orken till det. Jag känner idag att jag har mer koll på vad jag vill och vad jag behöver för att må bra men det är samtidigt lätt att ramla tillbaks till gamla tankebanor om att man inte duger och att man hela tiden ska va så bra på allt och orka med ALLT. Har väldigt lätt för att sätta hög press på mig själv att man hela tiden ska hinna med så mycket, man ska va så jävla glad och härlig hela tiden, man ska hinna träna, festa, jobba och vara tillgänglig hela tiden. Att hinna med och orka allt det här hela tiden vet jag att jag inte gör men de är också då som ångesten kommer för man vill så gärna orka och hinna med allt det här. Men men som sagt sånt är ju livet man blir ju aldrig riktigt 100% nöjd med nånting men jag är iallafall glad över det jag hunnit med det senaste året men man har ju ännu ogjort mycket här i livet så vi får se vad mer som händer här framöver!

Likes

Comments

Äntligen sitter jag nu hemma i soffan och får slappna av en stund och mysa ner mig under alla mina filtar. Är hur frusen av mig som helst!
Iallafall så jobbade jag ju till halv 1 idag så tog mig en sväng till Luleå efter jobbet, där blev det lunch och lite shopping. Hittade mig två par koftor, ett par tights och såklart lite små saker och lite nytt till smink väskan.  Blev att gå runt väldigt länge på stan så känner mig riktigt trött i benen. Hoppas jag får sova gott inatt och kanske lite sovmorgon imorn, det behövs verkligen! 

Likes

Comments

Likes

Comments

vaknade halv 7 idag, ovanligt pigg för att va en måndag men skönt att inte få känna mig trött och seg hela tiden. Försöker att ta vara på varje stund jag mår bra till att hitta på nåt och försöka att få nå gjort. Blev jobb på fiket idag från halv 11 till 19 så känner nu att jag behöver lite sömn. Blir även att jobba imorgon på mitt andra jobb men blir mest troligt bara att jobba fram till halv 1 så det känns gode skönt. Har känt mig på riktigt bra humör idag faktiskt, det började med att jag fick ett samtal på morgon att jag vunnit ett present kort på Vila på 500kr. Var där i fredags och köpte mig en jacka inför våren så då var jag även med och tävlade om ett presentkort när jag köpte denna jacka, så det kändes ju inte helt fel. Brukar ju aldrig ha turen att vinna nå sånt, men tillslut så fick man lite tur!😊 Hoppas bara turen stannar hos mig nu ett tag!
Ska fortsätta mysa ner mig i soffan nu och hoppas på att de visas nå bra på tv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Saker och ting blir aldrig som man tänkt sig eller hur man planerar dom. Man kan såklart alltid hoppas och önska men det tar mycket kraft och energi, att alltid sitta och hoppas på att det kommer bli bättre. Jag har gjort det alldeles för mycket.. suttit och väntat på att kanske den här gången då kommer det att bli bra, men så blir man lika besviken varje gång. och såklart så är man så förbannad duktig på att lägga all skuld på sig själv, varenda jävla gång känner man att ja men kanske de är mig de är fel på ändå, mer än såhär förtjänar jag nog inte också nöjer man sig med det.. självklart är inte jag någon ängel, även jag har fel och brister och gör mer misstag än vad jag vill inse men någonstans där så finner jag ändå en gräns till när jag själv vet att det är nog, att nu får jag ta och skärpa till mig! Inte bara för min skull utan även för människorna runt omkring mig som kanske blir drabbade av de fel jag gör/säger.
Det krävs två för att få ett förhållande att fungera och det krävs att man lägger ner tid och kärlek i de om man vill få det att hålla och bli bra. Det är jobbigt att se den man älskar ge upp och förändras. Från att ha det så bra och man tror att man känner en person till att inte alls känna igen den.. Det skapar en stor saknad efter personen. Det är svårt att sluta hoppas på förbättring när man älskar någon för man vill så gärna att det ska blir bra. Det jobbigaste är nog att veta att man gjort allt man kunnat och att veta att det inte finns mer man kan göra.. Man önskar hela tiden att det fanns något mer man kunnat göra eller säga. Men jag måste lära mig att problemen kanske inte alltid sitter hos mig själv utan även hos den andra. Det är mycket som känns jobbigt just nu men jag försöker ge allting lite mer tid. Måste låta det ta sin tid och acceptera det jag inte kan förändra.

Likes

Comments

söndag idag, i vanliga fall en av mina favorit dagar men idag  känns de bara pissigt, om de ens är ett ord. Men ni fattar. Blev utgång igår med Sandra och Elina. kvällen började bra, dansade på Kalles så fötterna gjorde ont, längesen jag faktiskt hade riktigt kul när jag varit ut på krogen. kvällen fortsatte sen på statt men blev en tidig hemgång för mig men känner mig ändå hur bakis som helst så ska dra och köpa mig en pizza snart och försöka få upp humöret mitt lite för just nu är det verkligen på botten.

Likes

Comments