Update !

Hej på er! Jag har inte jättemycket att dela med mig av dessa dagar för det som står på schemat ät jobb, jobb och ännu mera jobb. Och däremellan försöker jag hinna träna och umgås med Marcus. Jag har tyvärr inget roligt träningspass eller några nya bilder att visa men det beror på att jag nästan alltid tränar ensam och därmed aldrig har någon som kan hjälpa mig med bilder, samt att gymmet jag tränar på just nu är proppfullt av människor så kan inte ens ta en bild i spegeln.

Men snart kommer det blir bättre för jag jobbar endast en vecka till i sommar (på ica) och därefter åker jag först ut i skärgården en vecka och sen är det full fokus på träning, PT, starta upp mitt företag på riktigt, göra kostscheman och mycket mer. Jag längtar! Jag känner en sån enorm drivkraft inom mig och de senaste kvällarna har jag suttit och läst på mer om träning och olika träningsformer samt lyssnat på träningspoddar.

I skrivande stund sitter jag och repeterar och lär mig mer om löpteknik, äter ett äpple och några digestivekex med brieost på mina föräldrars veranda. Snart ska jag sova för imorgon ringer klockan tidigt eftersom jag börjar jobba 05.30. Jag hoppas allt är bra med er, kram!

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Men så roligt att du snart startar upp ditt egna företag, så ballt! KRAMnouw.com/malinhardstahl
linajohansson
linajohansson,
Jaa jättekul! Tack 😊nouw.com/linajohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229