Testar ett utav Marbellas bästa gym

Idag har vi haft föreläsning om näringslära hela dagen. Jag tycker näringslära är så intressant och skulle nog säga att kost är ett utav mina största intressen! Jag kände att jag har relativt bra koll på det mesta som vi gick igenom idag men en del saker var helt nya och kändes riktigt bra att få lära mig. Vill ni veta en annan underbar sak? Vi har fri tillgång till celsius här, kylen är ständigt fylld med kall och god celsius så det gör denna resa ännu drömmigare! Dock har jag lovat mig själv till att endast dricka en om dagen eftersom jag inte vill dricka för mycket koffein.

Dagens föreläsning slutade redan vid 16, vilket betyder att vi fick sluta två timmar tidigare och då passade vi på att gå en promenad till ett utav Marbellas bästa gym som heter M13. Där tränade jag främst axlar men även lite blandade överkroppsövningar. Gymmet var bra men det var väldigt varmt och väldigt mycket folk så jag tror inte jag kommer träna där så många fler gånger. Kommer nog prioritera att vara ute på stranden efter skolan och man kan ju faktiskt träna på stranden!

När vi kom hem från gymmet åt jag först en snabb middag och sen jag gick och en utav tjejerna jag bor med en långpromenad längs stranden samtidigt som vi förhörde varandra på instuderingsfrågor om näringslära. Nu ska jag snart sova men först ska jag ringa Marcus och prata en stund. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229