Terminstart och nytt gym!

Hej på er, hoppas ni har haft en bra start på veckan! Min måndag har varit så otroligt bra! Idag började universitetet igen, termin 5/6 på fysioterapeutprogramet för min del vilket känns sjukt, jag är snart klar!? Idag började kursen psykiatri och psykiska symptom vilket bara är en kort kurs på två veckor så vi ska få lite förståelse för missbruk, tvångssyndrom, ätstörningar m.m. Väldigt intressant enligt mig men det är också skönt med en lugn start för om två veckor börjar den svåraste fysioterapikursen.

När vi slutade strax innan 15 cyklade jag till Friskis & Svettis nya gym som ligger bredvid skolan och bara 5 min med cykel hemifrån så det är verkligen bra! Väl där började jag med att köra 45 min crosstrainer medan jag väntade på att Marcus skulle komma dit och tillsammans körde vi sedan ett rygg och biceps pass. Jag tycker gymmet var riktigt fint men det saknades en hel del redskap och maskiner som dem lovade skulle dyka upp inom den närmsta tiden. Tror det kan bli ett riktigt bra gym!

När vi kom hem åt vi middag, gjorde matlådor och nu har jag även tvättat håret och resterande tiden av denna måndag ska jag gå igenom lite föreläsningar inför veckan. Bra och produktiv måndag helt enkelt, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229