Sommarlov

En bild från förra torsdagen, den näst sista kvällen i Marbella när hela gänget var och åt på Occo. Kvällen blev jättelyckad och det var kul att få umgås med alla utanför gymmet! Dock blev jag lite besviken på restaurangen då jag sett fram emot att äta där jättelänge men så var det inte riktigt som jag förväntat mig.

Men nu till något annat för idag har jag fått sommarlov! Det är så skönt och jag är ledig fram till september förutom lite jobb, men jag ska faktiskt inte jobba så mycket så mestadels kommer jag vara ledig och fri till att göra vad jag vill. Idag hade vi ett avslutad seminarium för den kurs vi läst de senaste 3-4 veckorna och som ni därmed kanske förstår så har jag missat det mesta av den. Men det gick bra ändå för jag fick godkänt på seminariet! Efter skolan gick jag och några från klassen ner på stan och köpte varsin sallad som vi satte oss och åt vid ån för att fira in sommarlovet. När jag kom hem igen la jag mig ute i solen i en park alldeles intill där vi bor, så skönt och avkopplande! Därefter cyklade jag till gymmet och körde ett träningspass för bröst, triceps och axlar tillsammans med Marcus.

Nu sitter jag nyduschat i soffan och bara tar det lugnt vilket är så välbehövligt, och det är vad jag tänker fortsätta göra resten av denna dag. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229