Smoothie och klipphäng

Hej fina ni! Vill passa på att tipsa er om denna goda smoothie som finns att köpa i de flesta matbutiker och som verkligen är så god och bara innehåller frukt och bär. En riktig vitaminboost! Dock så vill jag också säga att smoothies som denna inte mättar speciellt mycket så är man hungrig rekommenderar jag att äta frukt i dess naturliga form.

Igår åkte jag med två kompisar ut till klipporna vid Ängsö och spenderade hela eftermiddagen där i solen varvat med flera bad, goda saker att äta och dricka. En lördagseftermiddag i världsklass! Även idag känner jag att jag måste ta mig någonstans där man kan bada, klarar inte av denna värme annars haha.. Så jag ska försöka få med mig Marcus på en cykeltur till Mälaren.

Senare idag ska jag färdigställa ett kostschema och träningsprogram till en klient, är riktigt nöjd med kostschemat och nu måste jag bara dubbelkolla så allt stämmer och ser bra ut. Vill ni beställa kostschema eller träningsprogram av mig kan ni skicka ett mail till lina.johansson@live.se

Kram!

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så gott med smoothie!!😍nouw.com/ellenholmberg
JohannaSandwall
JohannaSandwall,
Åh så bra att höra den är god! Sett den på hyllan men inte vågat köpa.. nouw.com/johannasandwall
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229