PW och Legday

Denna dricka är verkligen god, hamnar på andra plats över de olika smakerna som lohilo har. Godast tycker jag Honey Melon är.

Idag stod ett benpass på schemat vilket jag rev av i förmiddags och det var så härligt att få svettas riktigt ordentligt igen! Jag körde en massa knäböj följt av utfall, benpress m.m så jag kan förvänta mig en grym träningsvärk imorgon. Efter träningspasset hann jag bara hem och äta lunch innan jag gick för att möta upp min syster på bron som ligger mittemellan våra lägenheter så gick vi en långpromenad längs ån tillsammans. Mys på högsta nivå!

Därefter har jag bara varit hemma och känner mig helt slut i kroppen, har mestadels suttit i soffan och har kommer jag sitta kvar hela kvällen. Det är fösta kvällen/natten jag är ensam i lägenheten utan Marcus, rätt sjukt ändå eftersom vi bott här i 9 månader nu (hur kan tiden ha gått så snabbt!?). Kvällen kommer jag spendera med datorn i knät i hopp med att jag ska lyckas göra något fint med min bloggdesign som jag tycker är kaos, kanske tar ett glas vin också är ju trots allt lill-lördag.

Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229