Powerwalk längs stranden

Glöm inte att jag har en rabattkod till er hos ICANIWILL som ger er 15% på deras kläder, dessa shorts är mina favoritshorts därifrån och de sitter bättre än alla andra tränignsshorts jag har haft. Rabattkoden är "LINAJ15"

Hoppas ni inte tröttnar på att se bilder från Marbella, här är i alla fall några bilder från en kväll då jag, Edith och Madde bestämde oss för att gå en powerwalk längs strandpromenaden. Det var verkligen en sån mysig kväll!

Idag har jag en vilodag från träning vilket verkligen är så välbehövligt för det känns som varenda liten muskel i min kropp värker efter det senaste dagarnas hårda träning, lycka att känna musklerna växa! Idag har jag bara varit hemma hittills och fixat lite, bakat bananbröd och försökt reda ut hur jag ska starta mitt företag för att kunna sälja PT online och vanliga PT timmar. Jag blir inte riktigt klok på någonting men jag ger inte upp så jag kommer lösa det! Nu ska jag snart ta mig in till stan och kika efter något att ha på mig på midsommar och därefter ska jag vidare till IFU arena för att prova lagkläder. För er som har missat det så ska jag börja som fysio i Uppsalas innebandylag vilket jag verkligen ser fram emot och tror kommer bli så lärorikt!

Jag hoppas ni har en jättebra dag, och kom ihåg att dagen blir vad man gör den till. Känner du dig lite nedstämd och hopplös när du läser detta så utmanar jag dig till att tänka på tre saker som du är tacksam för och tänka på en sak som du ser fram emot. Det behöver inte vara något stort utan kan vara något så litet som att du ser fram emot att din partner ska komma hem från jobbet eller det du ska äta till middag ikväll. Kram<3

Gillar

Kommentarer

bossmami
bossmami,
Ser underbart ut 😊
nouw.com/bossmami
linajohansson
linajohansson,
Det var det 😍nouw.com/linajohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229