Plugg på stranden

Idag hade vi praktiskt på gymmet klockan 9-17 där vi på förmiddagen gick igenom olympiska lyft, TRX träning och träning med kettlebell. Allt var väldigt intressant men olympiska lyft tyckte jag var riktigt svårt! Till lunch åt vi på restaurangen på gymmet och jag åt kyckling och pommes, helt seriöst jag bryr mig verkligen inte om vad jag äter nu när jag är här så länge jag inte är hungrig är jag nöjd. Dagarna är väldigt energikrävande och då krävs det att man äter och dricker ordentligt! Efter lunch gick vi igenom kalipermätning som är ett instrument för att mäta fettprocent. Det är ett bra mätverktyg och det var intressant att få lära sig men jag vet inte vad jag tycker om det egentligen, känns som en del kan må dåligt över att mäta sin fettprocent..

När vi kom hem så gick jag och Edith till stranden och pluggande samtidigt som vi solade och varvade detta med bad, så otroligt härligt! Bilderna ovan är några dagar gamla från när vi var ett större gäng på stranden men idag valde vi att sitta ensamma för att kunna fokusera på plugget till 100%. Det gäller verkligen att plugga för alla kommer inte åka härifrån med en PT licens, BodyFight är hårda och ger inte ut den till dem som inte klarar proven och det tycker jag är med all rätt för en del människor här tar inte kursen på lika stort allvar som jag gör.

Nu ska jag plugga lite till och sen sova. Hoppas ni har det bra, kram!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Åh vad härligt 🥰💙🌺nouw.com/emmaakarlegrund
Ericalinneas
Ericalinneas,
Hej! Så roligt att du går pt-utbildning i Marbella! Kan du inte göra en sammanfattning när du är klar om vad du tyckte om det/ om Bodyfight/ osv? 😊 nouw.com/ericalinneas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229