PB i bänk !!

Idag gjorde jag något jag inte trodde jag skulle klara, jag tog PB i bänk! Jag klarade 50 kg och dessutom två repetitioner! Jag känner mig så glad och stark över det, tänk vad mer mat och bättre mindset kan resultera i. Jag har verkligen känt mig stark senaste tiden och det tror jag beror på att jag ätit mer samt tänkt att "jag lämnar hjärnan hemma" när jag är på gymmet, dvs bara köra utan att tänka så mycket för jag tror och vet att kroppen klarar mer än hjärnan. Ofta kan jag tänka "nej nu orkar jag inge mer" eller "nu räcker det" men det är dem gångerna jag har gått emot vad min hjärna säger till mig och istället kört på ännu hårdare. Jag vet att det kanske låter lite flummigt men det har verkligen fungerat för mig.

Nu ska jag sammanfatta gårdagens föreläsning och praktiska lektion om bäckensmärtor, egentligen skulle jag ha gjort det igår men jag åkte till Enköping och hade mysfredag med två saknade vänner istället, ett bra val. När jag är klar med det är det dags att laga middag och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kram!

Gillar

Kommentarer

Folke
Folke,
Vill tipsa om min hemlighet: https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration <3
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
du är verkligen en så sjukt stor inspiration 😃🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229