Nyttiga chokladbollar och magrutor??

Dem senaste dagarna har jag haft ont i halsen lite till och från. Det började i måndags kväll och kändes sedan mycket bättre igår men idag gör det lite ont igen - typiskt jag som vill träna. Men det är bara att vila, äta mycket frukt och grönt och dricka mycket vatten och hoppas på att det går över. Här kommer ett inlägg om min dag idag!

Jag började min dag med att dammsuga lite här hemma, alltså hur kan det bli så dammigt så snabbt. Jag tror inte jag förstod innan jag flyttade hemifrån hur mycket mina föräldrar faktiskt städade för att hela huset skulle vara rent. En eloge till alla föräldrar som städar och alltid ser till så det ser fint ut hemma, samt alltid fixar mat, tvättar kläder m.m.

Här ser ni en liten sneakpeak på hur mycket av mitt hår jag klippte bort när jag var hos frisören i måndags. Det sjuka var att mitt hår var mycket längre på den ena sidan jämfört med den andra, ca 3-4 cm säkert. Så vi fick klippa en hel del, först för att båda sidor skulle bli lika långa och därefter se till så alla slitna toppar försvann. Jag fick också massor med bra tips om att jag behöver tillsätta väldigt mycket fukt i mitt hår med bra hårinpackningar eftersom det är väldigt torrt i och med att jag har lockigt hår så det ska jag göra! Hur som helst så trivs jag i lite kortare hår nu!

Jag märker också att mitt hår börjar bli tjockare igen eftersom jag stressar mycket mindre vilket jag älskar, snart är det lika tjockt som det var för ca 3 år sedan.

Här har ni två bilder av min mage, jag låg i soffan och fick för mig att kika om magrutorna syntes (haha??) vilket dem också gjorde om jag spände magen vilket dem oftast gör om jag spänner magen, eller på morgonen innan jag har ätit något. Men oftast ser min mage ut som den högra bilden, dvs inga magrutor alls och med det vill jag säga att tro inte på allt ni ser. Jag kunde ha valt att enbart visa er den bilden där jag har magrutor, hade ni då trott att jag ser ut så jämnt? Jag hoppas ni hade förstått att jag inte gör det. Det är så många som lägger upp "spännbilder" på instagram/bloggar, inklusive jag själv och det är inte fel, men jag vill också vara noggrann med att visa att jag inte ser ut som mina "spännbilder".

Jag har också bakat "nyttiga" chokladbollar idag. Anledning till varför jag skriver nyttiga inom citattecken är på grund av att dessa innehåller nästan exakt lika mycket kalorier som vanliga chokladbollar så har man som mål att gå ner i vikt kan man inte göra dessa och sen äta alla för då har man ätit över 1000 kalorier. Men kalorier behöver heller inte vara onyttiga om man t.ex. vill bygga muskler eller gå upp i vikt. Receptet och mer tankar om dessa chokladbollar kommer i helgen <3

Jag tycker att dessa blev riktigt goda så jag åt tre stycken och drack ett glas egengjord caffelatte (hälften kaffe, hälften mjöl och några isbitar) samtidigt som jag kollade på youtubeklipp från Tjernobyl som jag för den delen verkligen har snöat in mig på haha. Ikväll ska vi se sista avsnittet av serien som jag tycker har varit riktigt bra hittills så den rekommenderar jag!

Nu kommer snart Marcus hem från jobbet och då ska vi gå en kort promenad och sen äta köttfärssås till middag som blev över från igår, skönt att slippa laga mat! Kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Ser fram emot receptet! xxnouw.com/lifeofkile
linajohansson
linajohansson,
Va kul! Det blev så bra 😊nouw.com/linajohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229