Min torsdag i bilder

07.00 var jag på gymmet och körde ett bröst, axlar och triceps pass som blev riktigt bra och effektivt, passet står beskrivet här nedan. Tror jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att morgonträna och starta dagen med att få svettas. Strax efter klockan 8 cyklade jag hem från gymmet, solen sken och jag var på så bra humör!

Dagens träningspass

Bänkpress 8 reps x4 set (exklusive uppvärmningsset)

Axelpress med hantlar 5 dropset med totalt ca 14-16 reps.

Superset med liggande hantelpress och hantellyft åt sidan 10-12 reps x3 set

Superset med axelpress i maskin och tricepspress i maskin 10 reps x3 set

Tricepspress med rep i cable cross 12 reps x3 set

Kondition: Intervaller på stakmaskinen 500 m x4 med 1 min vila mellan varje intervall.

Kl. 9 kom Maja hem till mig och vi började skriva på vårt PM som är en slags projektplan inför vårt examensarbete vi ska göra nästa termin. Vår idé är helt spikad nu och det vi kommer skriva om/undersöka är vilka råd individer med diabetes typ 1 får angående fysisk aktivitet samt om personer med diabetes typ 1 upplever någon rädsla för att vara fysisk aktiva på grund av risken får lågt blodsocker samt hur man kan minska denna rädsla. Jag tycker det är ett jätteintressant ämne och jag ser fram emot att göra undersökningen!

Vid kl. 15 bestämde vi oss för att vi hade pluggat klart för idag och då tog jag bussen ner på stan för att shoppa en outfit till helgen då vi ska fira mormor som fyller 70 år. Jag insåg när vi skulle klä upp oss till tentan att jag knappt har några finkläder längre haha men det var lite kul också för då blev jag "tvungen" att shoppa en ny fin outfit. Jag är så nöjd med mina inköp, lovar att ta en bild på mig och visa upp outfiten i helgen.

När jag sedan kom hem igen orkade varken jag eller Marcus laga mat så vi köpte hem mat, jag åt en jättegod pizza! Det hör inte till vanligheterna att vi köper hämtmat så därför känns det lyxigt när vi gör det! Nu ska jag mysa i soffan fram tills jag ska sova, hoppas ni har haft en bra dag kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229