Min lördag i bilder

Jag och Marcus började dagen med att åka till Gränby för att han skulle shoppa lite kläder. Jag kände inget behov av att shoppa så jag följde bara med som sällskap. Precis vid ingången till gallerian hittade jag en julgran haha och blev såklart jätteglad för vad ni kanske inte vet om mig så är jag en riktig julälskare. Vid lunch åt vi på Burger King, faktiskt första gången jag åt där och jag gillade det inte speciellt mycket, dock är jag inget fan av snabbmat överlag så kanske var ganska förväntat.

Efter lunch tog vi bussen till stan och gick på en jättespännande utställning om människokroppen. Allt på utställningen var äkta människokroppar vilket är ganska sjukt om man tänker på det. Vi kollade på muskler, skelett, nerver, tumörer, inre organ och mycket mer. Mest intressant tyckte jag musklerna var, så coolt att se hur dem går på riktigt när jag kan alla. Känns som jag fick en lite djupare förståelse för det vilket jag är tacksam över!

Efter utställningen åkte Marcus hem och jag gick hem till Elin där jag fick en kopp kaffe och en macka innan vi tillsammans gick till hennes gym och tränade ben. Det blev ett riktigt bra träningspass och det brände riktigt ordentligt i musklerna. Övningarna vi gjorde var knäböj, raka marklyft, liggande lårcurl, benpress och höftabduktion.

När jag kom hem igen lagade jag och Marcus middag och därefter fick jag för mig att fixa matlådorna inför veckan så det gjorde jag. Nu sitter jag helt utslagen i soffan, trött efter träningen men också efter alla 22 000 steg jag har gått idag. Jag har haft en jättebra lördag och resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt i soffan. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229