Min lördag i bilder

Min lördag började med jättegoda acokadomackor till frukost framför nyhetsmorgon tillsammans med Marcus. Vi gjorde världens kap igår på Ica och köpte ca 20 avokados för 10 kr! På vår butik brukar dem lägga frukt/grönsaker som är på gränsen till dåliga i påsar för 10 kr styck vilket jag tycker är superbra för att minska matsvinnet. Hur som helst så har vi bara behövt slänga två av avokadorna för att dem var dåliga så jag är verkligen så nöjd över vårt köp!

Runt 11 cyklade vi ner på stan och först köpte jag en regnjacka och sen kom Anton (min bror) till Uppsala vilket jag blev så glad över, han ringde igår (vilket han inte gör så ofta) och frågade ifall jag ville hitta på något idag. Även Elin (min syster) anslöt till lunch och vi åt på ett ställe där det fanns pizzabuffé. Det var verkligen gott och jag åt säker 8-10 bitar. Mätta och belåtna kollade vi sedan in i några affärer innan vi cyklade hem till mig och Marcus.

Här ser ni min nya regnjacka, köpte den på lager 157 och den kostade endast 250 kr så studentplånboken är nöjd! Nu ser jag faktiskt fram emot att det ska regna nästa vecka haha!

Jag, Marcus och Anton spelade sedan freesbigolf som finns att göra i skogen nära våran lägenhet. Det är faktiskt riktigt kul även fast jag kom sist och jag trivs så bra med att vara ute i skogen.

När vi kom hem igen så åt vi glass, haha ingen nyttig dag för mig idag men det spelar faktiskt ingen roll. Inget är förbjudet att äta och man får äta onyttiga saker.

Efter att jag hade följt Anton till bussen gick jag en kort promenad och nu sitter jag i soffan och jobbar med bloggen lite och jag måste säga TACK till alla er som dagligen kikar in här och välkommen till alla nya läsare jag fått den senaste tiden! Det är så kul att statistiken ökar ytterligare och det gör mig så motiverad till att blogga mer mer mer!

Resterande tid denna lördag ska jag fortsätta skriva några inlägg, svara på mejl, kanske kolla på lite fysio-videos på youtube (är inne i en period där jag är så motiverad till att lära mig saker) och ikväll ska jag och Marcus fortsätta kolla på Stranger Things, en serie som vi blivit helt besatta av.

Kram!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så mysig dag du verkar ha haft! 😊 Ha en fin kväll nu <3 kramar!!nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229