Min helg och plugg

Hej på er! Här ovan ser ni två bilder från min helg, en långpromenad i solen med Marcus och ett ryggpass på gymmet som var helt tomt på folk. I söndags var min familj här och åt lunch med oss, samt gick en promenad och fikade vilket var jättemysigt. Min helg var i toppklass!

Idag har jag varit i skolan 8-15 och jag har haft en väldigt intressant dag. Hela förmiddagen hade vi praktisk lektion där vi fick lära oss att undersöka rörlighet i ryggen som helhet men även mellan specifika kotor m.m. Det var riktigt svårt, speciellt att veta att man var på rätt kota dvs inte en över eller en under mot vart man skulle vara.. På eftermiddagen hade vi föreläsning om olika tillstånd i ryggen och problemlösning för hur man kunde lösa detta. När jag kom hem fick Marcus ställa upp som ryggpatient och jag räknade kotor på honom och kände på rörligheten. Därefter åt vi middag och nu ska jag ta en skön dusch innan jag ska sammanställa allt vi gick igenom idag i ett dokument.

Den här kursen kommer kräva mycket plugg men det är roligt och intressant plugg så jag kommer definitivt överleva. Äntligen ska jag få lära mig hur man gör om en klient har ont i ryggen, knät m.m. och hur man behandlar det.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som du har haft det bra! 😊nouw.com/elinm
Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Låter som en härlig helg !nouw.com/lovisamatilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229