Min helg, kräftskiva m.m.

Från i fredags förmiddag då jag körde ett härligt pass för mage, armar och avslutade med kondition. Älskar att träna, älskar att svettas och älskar att fyllas av endorfiner.

När jag kom hem från gymmet i fredags tog jag en skön dusch, gjorde ansiktsmask och njöt av att bara ta det lugnt. På eftermiddagen cyklade jag ner till stan, mötte Marcus och shoppade lite. Därefter cyklade jag vidare till min syster som hade produktvisning hemma hos sig. Jag provade ett jättefint rött läppstift och jag gillade faktiskt att ha rött läppstift. Dessa läppstift var också så bra, lämnade inga märken alls på glaset när man drack och höll (nästan) hela kvällen utan att förstöras, recommend, recommend!

(Läppstiften kan enbart köpas av personer som jobbar med NuSkin så vill du köpa ditt rekommenderar jag dig att kontakta min syster som ni hittar på instagram här)

Efter produktvisningen var både jag och min syster jättehungriga så vi gick ner på stan och åt middag, jag åt en jättegod pizza och Elin åt fajitas. Så mysigt att spendera tid med henne<3

I lördags åkte jag och Marcus tillsammans med hans kompisar upp till kusten ovanför Gävle där en utav dem har sommarstuga för att ha kräftskiva. När vi kom fram chillade vi i solen, jag drack en god Lohilo och vi pyntade inför kräftskivan.

Kräftskivan blev såå lyckad och jag hade jätteroligt hela kvällen! Vi lekte lekar, sjöng snapsvisor och åt massivs med kräftor.

Det var min helg, inga bilder av hög kvalité men ibland så vill jag helt enkelt inte ha med mig kameran och slippa fokusera på att ta bilder till bloggen, ibland vill jag inte tänka på sociala medier helt enkelt och då ska det få vara så! Igår (söndag) tog jag det lugnt hela dagen, jag och Marcus köpte glass som vi åt ute i solen och på kvällen kollade vi på film. Idag har jag varit på gymmet och tränat ben och nu ska jag göra två träningsprogram till två klienter och ikväll ska jag på en väldigt rolig sak, men mer om det imorgon. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229