Min helg i bilder

Igår började jag och Marcus dagen med att göra något jag velat göra väldigt länge, nämligen gå en promenad till Mälaren. Från där vi bor går det en stig, som heter Gula Stigen, som går hela vägen från oss till Mälaren. I vanliga fall brukar jag gå en bit och sen vända efter 2-3 km men igår gick vi hela vägen vilket tog oss ca 1 timme och 40 min så det blev en riktigt härlig promenad!

När vi kom fram slog vi oss ner intill vattnet och njöt av utsikten ett tag och sen började våra magar kurra så vi tog faktiskt bussen hem. Jag kände att 13 000 steg innan kl. 12 fick räcka haha!

Vi var sedan hemma några timmar, där jag bland annat passade på att träna lite rörlighet uppe vid löparbanan på taket samtidigt som jag passade på att sola. Fram mot kvällen tog vi bussen hem till Marcus föräldrar där vi blev bjudna på grillat till middag och rabarberpaj till efterrätt. Igår var verkligen en perfekt sommardag!

Idag har vi åkt på hemlig resa med mormor och morfar och min familj. Med hemlig resa menas att mormor och morfar hade bestämt resmålet och det var hemligt för oss andra tills dess vi anlänt. Jag älskar det konceptet! Den här gången gick hemliga resan till Mariefred där vi först åt på ett värdshus alldeles vid gästhamnen och därefter kikade runt vid Gripsholms slott och åt glass. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Morfars bror som bor fint ute på landet och blev bjudna på fika, så mysigt! Så idag har alltså också varit en perfekt sommardag!

Avslutar inlägget med en fin bild på mig och min kärlek som jag är så glad över att ha vid min sida.

Hoppas ni alla har haft en bra helg, och att ni har njutit av sommarvärmen. Ta hand om er, kram!

Gillar

Kommentarer

Alma
Alma,
Vilka härliga dagar!😃 Svensk sommar med sin vackra natur och fantastiska skärgård är underskattad.. Älskar livet till sjöss, blir det någon segling för er i sommar?
Mysigt med en familjedag! Detdär är ett koncept jag måste testa, något säger mig att det dock kommer bli en tur till en galleria om jag låter min mormor bestämma😆
linajohansson
linajohansson,
Ja verkligen så härligt! Jag ska ut och segla några dagar vilket jag verkligen ser fram emot! 😃😍nouw.com/linajohansson
Filizblogg
Filizblogg,
Ser helt underbart ut! 😩😍nouw.com/filizblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229