Min helg

Min helg har varit riktigt bra även om jag har varit lite förkyld. Därmed blev det ingen träning för mig men jag har gjort mycket annat. Igår åkte jag och Marcus till Ikea, det enda som stod på inköpslistan var lite julsaker och matlådor men vi köpte också en ny byrå till hallen samt en lampa och en blomma att ha ovanpå. Det blev riktigt fint och praktiskt att kunna få in lite mer förvaring i lägenheten. Tyvärr har jag ingen bild men kan kanske göra ett nytt inlägg med lite bilder från lägenheten eftersom lite har förändrats här sedan sist, om det är något som skulle vara intressant?

Igår (egentligen idag) firade jag och Marcus att vi har varit tillsammans 1,5 år och egentligen hade vi tänkt laga någon god middag tillsammans men efter att vi hållit på med att skruva ihop vår nya byrå i nästan två timmar orkade ingen av oss laga mat så vi köpte sushi. Vi köpte även massor av godis som vi åt framför en bra film. Det blev en jättebra och mysig kväll!

Idag började jag min söndag med att göra 9 matlådor med en jättegod linsgryta som jag tog receptet på härifrån. Den är väldigt lättlagad och nyttig.

Vid kl. 11 träffade jag Elin vid station här i Uppsala så åkte vi tillsammans hem till Enköping för att fira farsdag. Vi åt en jättegod lunch tillsammans med hela familjen med blåbärspaj till efterrätt som mamma och pappa hade bakat. Det var jättemysigt att åka hem och äta lunch och träffa familjen och vår gosiga katt. Vid 15 tog jag och Elin bussen hem igen.

Väl hemma har jag förberett massor inför morgondagens praktikstart. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös för det är jag. Det här är den svåraste praktiken av dem alla eftersom det är i primärvården (vårdcentral) med nya patienter varje dag som ska undersökas och behandlas men det är också så jag vill jobba i framtiden så det kommer bli intressant! Eftersom jag har en praktikplats en bit från Uppsala innebär det att jag måste pendla och min buss går hemifrån 06.30 så det kommer bli långa dagar för mig dem kommande 5 veckorna. Jag lovar att uppdatera er i veckan om hur det går och hur allt känns. Kram!

Gillar

Kommentarer

SofiaElinor
SofiaElinor,
Den där blåbärspajen ser fruktansvärt god ut! Lycka till med praktiken! <3nouw.com/sofiaelinor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229