Mellanmål för flera veckor

​Igår hämtade jag ut ett packet från MarSmart som jag beställde för några dagar sedan och paketet gömde sig bland annat det ni ser ovan, massor med majskakor och proteinbars. Som ni kanske har listat ut så är detta vad jag kommer äta till mellanmål de kommande veckorna när jag är i skolan. Ofta går jag hemifrån strax innan 8 och efter skolan tränar jag så är vanligtvis inte hemma förrän 17-18 någon gång så då gäller det att packa väskan full av mat. En typisk sådan "matdag" kan se ut så här:

Frukost 06.30

Mellanmål 10.00 (frukt)

Lunch 12.00 (matlåda)

Mellanmål 15.00 (majskakor och proteinbar)

Middag 18.00

Mellanmål 21.00 

Tre av dagens måltider blir alltså när jag inte befinner mig hemma och då gäller det att planera så det alltid finns bra och enkel mat att ta med. En frukt är alltid gott och nyttigt på förmiddagen, till lunch blir det matlåda och sen majskakor och proteinbar på eftermiddagen eftersom det ger mig bra energi till träningspasset efter skolan. Ibland dricker jag även en kolhydratsdricka (sport-up) från WellAware på eftermiddagen som jag tipsat om förut om jag känner att jag behöver extra energi inför träningen. 

Jag gillar att förenkla saker för mig själv och med denna stora beställningen av mellanmål så har jag förenklat vardagarna enormt för nu slipper jag tänka på detta några veckor åtminstonde!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229