Matlådor, träning och fotboll

Idag började jag dagen med en sovmorgon vilket var så otroligt skönt och åt därefter frukost i soffan framför träningsvideos på youtube. Under förmiddagen uträttade jag sedan ett ärende på stan innan jag åkte hem och gjorde matlådor medan jag lyssnade på podcasten Tyngre rubriker. Till matlådorna gjorde jag en jättegod kycklinggryta med ris och massor med grönsaker, receptet har jag lagt ut förut och det hittar ni här.

När Marcus slutade jobbet möttes vi upp på gymmet och körde ett träningspass. Jag skulle egentligen ha tränat ben men lät mig övertalas av Marcus att träna bröst och mage med honom så det gjorde jag. Dock är jag inte nöjd med träningspasset för det började med att jag misslyckades med ett försök till att klara 47,5 kg i bänkpress vilket är en vikt jag tidigare klarat. Därefter var jag väldigt besviken på mig själv men genomförde såklart resten av träningspasset vilket ändå gick helt okej.

Nu i skrivande stund har jag precis slagit mig ner i soffan tillsammans med Marcus och ska kolla på Sverige matchen i fotbolls VM. Sjukt bra jobbat av damerna att ta sig så långt och nu hoppas vi på ännu en vinst! Medan vi kollar ska vi mumsa på grönskar med dipp. Jag gjorde faktiskt dippen på lättkvarg istället för gräddfil vilket gör den lite nyttigare och enligt mig smakar det exakt likadant. Vi får se om Marcus märker något, haha...

Hoppas er dag har varit riktigt bra, kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Nu håller vi tummarna för Sverige! 😊 Mysigt med grönsker och dipp! Kramnouw.com/tildaolofssons
linajohansson
linajohansson,
Jaaa verkligen!!nouw.com/linajohansson
malinhardstahl
malinhardstahl,
Åhhh älskar grönsaker och dipp!nouw.com/malinhardstahl
linajohansson
linajohansson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229