Måndag

Jag i fredags / Promenad med min syster längs ån i söndags

En jättegod smoothie jag gjorde i lördags som bestod av 100 g frysta hallon, 100 g jordgubbar, 1 dl mjölk och 1 dl naturell yoghurt.

Jag idag på mitt benpass / Mina nya jeans jag köpte i fredags samt en bok jag köpte begagnad till höstterminen som snart börjar.

Hej på er! Här ovan ser ni några bilder från min helg samt idag. Jag hade verkligen en jättebra helg som började med lite shopping i fredags där jag köpte dem blåa jeansen ni ser, har länge letat efter ett par bra blåa jeans och dessa tror jag kan vara dem jag letat efter! I lördags gick jag en långpromenad med Marcus, gjorde en god smoothie, chillade och på kvällen var vi bjudna på middag hos min syster som fyllde år, en jättebra dag helt enkelt! Igår (söndag) gick jag en promenad med min syster, tränade en klient och tog det sedan lugnt resten av dagen för att bli av med det sista av min förkylning. Idag kände jag mig helt frisk från förkylningen så på förmiddagen åkte jag till gymmet och körde ett benpass som gick riktigt bra. När jag kom hem åt jag tacorester till lunch (drömmigt gott efter ett tungt träningspass), tog en dusch och sen somnade jag nästan i soffan haha. Nu håller jag på och lagar mat och därefter ska jag cykla till innebandylaget för att medverka som fysio.

Hoppas ni alla har fått en fantastisk start på denna vecka, det har jag. Kram!

Förresten, glömde nästan säga att det finns en plats kvar för onlineträning (inlägg längre ner) om ni är intresserade, i så fall mejla lina.johansson@live.se nu nu nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229