Lyckliga känslor

Tre bilder från praktiska delen av min PT utbildning i Marbella i somras. Sprudlar av lycka i hela mig när jag tänker tillbaka på att jag faktiskt vågade åka iväg ensam och att jag numera kan kalla mig personlig tränare och jobba som det.

Idag började skolan inte förrän klockan tio så jag startade min dag med 1-2 timmars plugg här hemma. Jag har verkligen inget emot att plugga under den kursen vi läser nu eftersom det är så intressant och jag har samma känsla i kroppen som jag hade under PT utbildningen "det här vill jag jobba med och jag vill bli bäst". Som ni märker är jag riktigt motiverad just nu och har lyckokänslor i hela kroppen och det är för att jag vet att jag har valt rätt, det är det här jag vill jobba med och inget annat. Hur som helst så började skolan vid tio idag som nämnt och då hade vi praktisk övning i tre timmar där vi fick lära oss olika behandlingar för ländryggen, b.la. att rotera specifika segment i ryggraden och sedan lägga tryck för att skapa en glidning mellan två kotor vilket man kan göra för att öka rörligheten i ryggen. Ja ni märker ju att detta intresserar mig för skulle kunna berätta om det i ett jättelååångt inlägg :))

När vi slutade vid 13 hade först hela klassen ett möte om examen, inte vår dock utan dem som går terminen över eftersom vi har i uppgift att anordna deras examen men det är bara 8 månader tills vi tar examen räknade jag ut igår, sjukt! Därefter började jag och Maja planera vårat examensarbete, vi har inte kommit fram till något specifikt ämne än men vi har tid på oss. Runt 15 befann jag mig på gymmet tillsammans med Nikki och Therese för att köra ett benpass tillsammans. Passet blev riktigt bra och det är så bra att träna tillsammans med mina fysiovänner för man kan inte fuska med tekniken och vi är alltid snälla och hjälper varandra så tekniken blir 100% rätt.

Nu känner jag att det här inlägget blev långt och rörigt men så blir det ibland. Nu har jag precis avslutat lite plugg och ska sätta mig i soffan tillsammans med Marcus och äta något. Hoppas allt är bra med er, kram!


Gillar

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Vad härligt !!nouw.com/lovisamatilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229