Lic. internationell personlig tränare

Hej på er, idag är det ingen vanlig dag för idag har jag fått reda på att jag klarade alla proven på BodyFight och kan därmed kalla mig licensierad internationell personlig tränare! Det känns nästan overkligt när jag säger det. Tänk att jag inom ett år har blivit både diplomerad massör och licensierad PT, och om ett år är jag förhoppningsvis också legitimerad fysioterapeut. SJUKT! Mitt mål nu är att göra allt det jag drömmer om, starta mitt företag, jobba med PT online samt vanliga PT pass, jobba med bloggen och Instagram och leva livet! Inget kan stoppa mig!

Vill ni boka mig som PT kommer det mer info om det i början av nästa vecka i ett inlägg. Men kan ni inte vänta så kan ni höra av er till mig på mejl lina.johansson@live.se eller via meddelande på Instagram samt Facebook.

Passar på att skriva lite kort om denna härliga fredag också när jag ändå är igång med att blogga. På förmiddagen körde jag både ett rörlighetspass här hemma och senare ett svettigt pass på gymmet för ben, fokus baksida, samt några övningar för mage. På eftermiddagen har jag mest nervöst gått runt i lägenheten och väntat på svar från Bodyfight om jag blivit godkänd eller inte men jag har också varit uppe på taket och solat en stund. Snart kommer Marcus hem och då ska vi gå en promenad i det fina vädret och därefter laga nått gott till middag och sen ska jag äta en stor skål godis för att fira.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229