Jag testar gymmet med Swiftr

Minns ni att jag är på uppdrag med Swiftr? För någon vecka sedan testade jag yoga i botaniska trädgården med dem och idag testade jag gymmet som enligt mig är Uppsalas bästa gym. Vill ni veta mer om vad swiftr är kan ni läsa mitt senaste inlägg där jag testade yoga, inlägget hittar ni här. Följande inlägg är i samarbete med Swiftr.se.

Idag tränade jag på gymmet som också ingår i Swiftr medlemskapet som är ett riktigt bra gym! Jag tränade tillsammans med Nikki vilket var riktigt kul. Vi har känt varandra länge nu men aldrig tränat tillsammans fastän båda gillar träning lika mycket. Det är en utav dem bästa sakerna med Swiftr, att man får tillgång till flera gym/träningsformer och kan träna där sina vänner tränar och inte bara vara bunden till sitt "hemmagym".

Vi tränade som sagt rygg och det gick riktigt bra! Vi blandade några traditionella övningar som latsdrag och rodd med gymmets alla bra maskiner. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Vi avslutade sedan med några set bicepscurls och trappmaskin i 30 minuter, svetten rann som aldrig förr på mig och jag pushade mig upp på 207 i puls. Börjar bli mer och mer intresserad av att göra ett maxpulstest för tror garanterat jag skulle kunna pusha mig ännu högre i puls.

Nu återstår det för mig att testa en till träningsform tillsammans med Swiftr, troligtvis blir det crossfit senare i veckan vilket jag är både nervös och jättetaggad inför!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229