Jag provar Yoga med Swiftr

Allt jag kan säga om gårdagskvällen är WOW vilken fin kväll och vilket lugn. Igår kväll var jag på yoga i botaniska trädgården här i Uppsala med Swiftr och klassen hölls av Yogahuset Uppsala. Följande inlägg är i samarbete med Swiftr.

Jag är på uppdrag för tillsammans med Swiftr ska jag prova 3 olika träningsformer eller nya gym här i Uppsala vilket kommer bli så kul. För er som inte vet var Swiftr är så är det framtidens gymkort vilket betyder att man inte är bunden till ett gym och en träningsform. Med Swiftr får man tillgång till flera gym, träningsanläggningar och olika träningsformer i flera olika städer. Det är perfekt för mig!

Igår bestämde jag mig alltså för att prova yoga. Det är inte första gången jag provar yoga, har varit på det kanske två gånger tidigare och så hade vi lite yoga på min PT utbildning. Helt ärligt så har jag aldrig tidigare fastnat för det men igår var det helt magiskt att få yoga utomhus i solnedgången till fågelkvitter. Min kropp behövde det verkligen och temat för gårdagens yoga var "öppna upp hjärtat" vilket betydde att vi stretchade bröstet extra mycket och slappnade av i axlarna.

Kolla så fint det var! Jag är inte bäst på yoga, jag tycker det är svårt men det är en utav dem bra sakerna med Swiftr eftersom man får utmana sig själv och gå lite utanför sin bekvämlighetszon.

Helt fantastiskt var det med andra ord och så här glad och lugn var jag när jag gick hem. Tack Swiftr och Yogahuset Uppsala för den fina kvällen.

Nu återstår två träningspass i samarbete med Swiftr och en gång ska jag prova på crossfit eftersom det är något jag aldrig har testat och eftersom det verkar sjukt kul och jobbigt. Det tredje passet vet jag inte vad det ska bli än, kanske något nytt gym.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229