Fredag

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen och vid lunch cyklade jag och Marcus till Mälaren där vi hade picknick med varsin god baguette och bullar. Vi tog också varsitt dopp och vattnet var så mycket kallare än förra fredagen då vi var där och det var 30 grader i luften och säkert ca 22 grader i vattnet. Idag gissade vi på att det var runt 17-18 grader i vattnet, dvs kallt.

När vi kom hem igen packade jag om väskan och cyklade till gymmet. Där satte jag mig utanför i solen och drack denna goda dricka från Lohilo. Visste ni att det är bättre att dricka drickor med koffein i innan träning istället för under tiden man tränar. På min PT utbildning fick jag lära mig att koffeinet har som bäst verkan en timme efter att man druckit det.

Jag tränade sedan i ca 1 timme och 15 minuter. Idag stod bröst, axlar och triceps på schemat och jag började med några set bänkpress. Det gick riktigt bra idag och jag klarade 45 kg x3 vilket jag inte har lyckats med tidigare. Mitt personbästa i bänkpress är 47,5 men tror tyvärr inte jag klarar det i dagsläget.

När jag var klar på gymmet åt jag denna otroligt goda proteinbar, också från Lohilo, som smakade nästan exakt som snickers. SÅ GOD. Glöm inte att ni med rabattkoden LINAELSAJOHANSSON får 15% på alla dessa godheter hos Lohilo.

Nu har jag precis ätit jättegod tacos till middag (är ju ändå fredag) och snart ska jag bege mig ut på en promenad. Ett problem jag har är att jag inte kan koppla av när jag sitter hemma och gör ingenting, jag måste röra på mig eller kolla på någon serie för att kunna koppla. Jag blir så otroligt rastlös av att bara vara hemma och inte ha någon plan för vad jag ska göra och det brukar oftast sluta med att jag bara mår dåligt - något jag egentligt borde ta tag i för jag måste lära mig kunna göra ingenting och ha tråkigt utan att jag tror att min värld ska gå under. Men nu ska jag i alla fall gå en kort promenad och sen kolla på ett eller två avsnitt av Game of thrones tillsammans med Marcus.

Kram på er och trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229