Första två dagarna med praktik

Ett gäng bilder från igår.

Igår började vi med allt det praktiska. Klockan 08.30 hämtade bussen oss vid hotellet och körde till gymmet Real Club Padel Marbella som är ett så fint gym med en otroligt välutrustad utegym del. När vi kom dit fick vi först kläder från ICANIWILL med bodyfights logga på och därefter började vi gå igenom basövningar. Jag fick PT-Staffan som lärare som verkligen är otroligt duktig samt pedagogisk och han har svar på alla mina frågor stora som små. Man märker att han har många år i branschen! Under hela gårdagen samt idag har vi gått igenom olika övningar, övat på att vara PT åt varandra men även fått vara med på två yoga pass. Det har varit så härligt att vara ute hela tiden men samtidigt ansträngande och viktigt att komma ihåg att dricka vatten eftersom det är så varmt.

Jag har lärt mig så mycket på bara dessa dagar. Jag har insett hur många fel jag tidigare gjort men samtidigt att jag har koll på flera saker. En annan viktig sak jag verkligen insett är LITA ALDRIG PÅ NÅGOT DU LÄSER PÅ INSTAGRAM OM TRÄNING OM PERSONEN INTE ÄR KUNNIG! Det finns så många fel folk lär ut som inte är kunniga inom träning, inklusive jag själv tidigare. Från och med nu kommer ni kunna lita på allt jag lär ut, jag kommer aldrig säga något som det inte finns vetenskapligt stöd för och om jag gör det kommer jag vara noga med att säga att det enbart är utifrån mina erfarenheter och åsikter.

Förutom att plugga och träna så har jag gått kvällspromenader på stranden samt hängt mycket med Edith som ni ser på första bilden. Det är så skönt att jag har klickat bra med någon och kunna prata om vad som helst! Imorgon ser jag fram emot att bland annat lära mig frivändningar och overhead squat och jag hörde även rykten om att vi skulle få sluta tidigare vilket innebär att man kanske får tid till att chilla på stranden!!

Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229