En dag i Stockholm

Igår började jag min dag med ett träningspass för bröst, axlar och triceps som gick riktigt bra och när jag kom hem från gymmet duschade jag, sminkade mig och åt lunch innan jag tog tåget till Stockholm. Första två timmarna i Stockholm var jag faktiskt ensam, har aldrig tidigare varit ensam i Stockholm, och då passade jag på att shoppa lite och satte mig sedan vid Nybrokajen och njöt av sommarvärmen. För några år sedan hade jag aldrig kunnat tänka mig att åka till Stockholm ensam och gå runt och shoppa ensam men nu tycker jag faktiskt att det var lite skönt. När jag hade suttit vid Nybrokajen ett tag gick jag och mötte upp Elin vid Odenplan och tillsammans gick vi sedan tillbaka till Kungsträdgården där vi även mötte upp Oliver och åt middag på ett mysigt ställe. Jag åt en jättegod hamburgare.

När vi hade ätit klart gick vi till ett entreprenörskapsevent som egentligen var själva anledningen till varför jag åkte till Stockholm från början. Elin och Oliver har en tid jobbat med något som heter Nuskin och varje onsdag ordnar dem dessa event i Stockholm för att inspirera till att följa sina drömmar (och att börja jobba med nuskin). Jag har länge lovat Elin att jag ska följa med men det hade inte blivit av tidigare så nu var det dags. Det var en väldigt spännande presentation och hade jag inte haft ett tydligt mål och en dröm att följa så hade jag nog börjat jobba med nuskin, men i dagsläget är det inget för mig.

Idag står ett benpass på schemat så strax ska jag cykla till gymmet. Resten av dagen är lite oklar men troligtvis kommer jag träffa Ebba på eftermiddagen här i Uppsala och ikväll ska jag nog vara fysio åt innebandylaget om inte min PT klient har blivit frisk så jag kan träna henne. Önskar er en jättebra dag, kram!

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229