Dag 1 och 2 / Teoriprov

Ett gäng bilder från igår. Efter introduktionen började vi gå igenom teorin och det vi hade haft som förstudier inför provet idag. Jag tyckte det var riktigt intressant och jag hängde med på allt vilket var så skönt! Jag har ju som sagt läst både fysiologi och anatomi innan så för mig är det mest repetition. Ser ni förresten vilket fint ställe vi har våra föreläsningar på!? Det är på Marbellas finaste golfklubb och jag måste säga att det det är så mycket enklare att lära sig när man är på ett så fint ställe!

​Idag hade vi först föreläsning några timmar följt av 2-3 timmars egenstudier och vid 15.30 startade teoriprovet. Det var väldigt långt och många frågor men jag känner mig relativt lugn eftersom jag ändå svarade på allt, vi får inte resultaten förrän om ca 2 veckor så det återstår att se hur det gick! Efter teoriprovet hade jag egentligen tänkt gymma men jag var så trött och hungrig efter en dag i solen med massa plugg och prov så jag åkte hem till våra lägenheter istället och lagade middag som jag åt på balkongen. Efter middagen gick jag en promenad längs stranden ensam, var skönt att få en stund för sig själv när man annars är omgiven av andra människor man knappt lärt känna. På tal om det så trivs jag så bra med flera av dem andra eleverna som är här så det känns verkligen skönt!

Imorgon börjar vi med näringslära och har föreläsning om det hela dagen. Vi går i skolan mellan 09.00 och 18.00 så är långa dagar men jag gillar det för jag vill lära mig så mycket som möjligt när jag är här! Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229