Crossfit på stranden

Jag imorse så taggad // Dagens grymma location!

Provade på crossfit som var så kul!

Jag vid bodyfights fina flagga

Alltså vilken dag jag har haft, så härlig! Dagen började med att bussen hämtade oss klockan nio och körde oss till Elvira Beach där ett crossfit pass väntade oss. Vi cyklade, körde boxjump och gjorde thrusters i fyra rundor. Första rundan var så jobbig att jag var nära att spy men sen gick det bättre haha när kroppen hade vaknat till! När crossfit passet var över fick vi några timmars fritid varpå jag passade på att prova paddleboard vilket jag har velat prova så länge och det var riktigt kul! Vi var även ett gäng som körde volleyboll vilket också är roligt.

Till lunch åt jag en god caesarsallad och därefter gick vi igenom lite konditionsövningar som är bra att göra om man tränar t.ex. fotbollsspelare. Totalt har jag alltså kört två träningspass idag, både crossfit och massor med konditionsövningar samt varit ute hela dagen vilket känns i kroppen nu! Efter konditionsövningarna fick vi återigen lite fritid innan bussen gick hem och då passade vi på att sola och bada samt gå en promenad längs stranden.

Nu sitter jag som varje kväll på balkongen och bloggar, pratar i telefon och pluggar samt äter jordgubbar och nötter. Enligt mig är det ett perfekt avslut på dagen här!

Kram!

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,
strand och crossfit 😍👌🏼 nouw.com/jovana
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229