Anlita mig som PT

Hej på er, nu kommer det efterlängtade inlägget om hur ni anlitar mig som PT! Jag kommer erbjuda både PT online och köp av PT timmar. Vill man köpa PT timmar behöver man befinna sig, eller kunna ta sig till Uppsala, alternativt Enköping eftersom träningen kommer ske på dessa platser. Vill man köpa PT online kan man befinna sig var som helst i hela världen eftersom all kontakt sker via internet.

Jag kommer hjälpa dig oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler, åka ett Vasalopp eller leva ett hälsosamt liv. Inga mål är för svåra och allt är möjligt med rätt inställning, tålamod och kämpaglöd, och det vet jag att du har.

Priser

Som ni ser nedan så står det inga priser på varken PT online eller PT timmar och det beror på att jag kommer individanpassa och därför går det inte att sätta ett pris som gäller alla. Någon kanske t.ex. vill köpa PT online i 8 veckor och någon annan i 12 veckor, någon kanske vill köpa till ett kostschema medan någon annan bara vill ha lite råd kring kosten och därför kommer priserna se väldigt olika ut, detsamma gäller för PT timmar.

Undrar ni över vad något kommer kosta, skicka ett mejl och skriv vad ni vill köpa så kommer vi överens om ett pris!

PT online

För att köpa PT online gör man så här: Skickar ett mejl till mig (lina.johansson@live.se) som man döper till "Köp av PT online" och i mejlet svarar man på nedanstående frågor. Alla frågor är valfria och vet man inte vad man ska svara kommer jag senare hjälpa dig att sätta ett mål och rekommendera dig hur lång PT online period du behöver.

Vem är du? (Berätta lite kort om dig själv)

Hur gammal är du?

Vad har du för mål med din träning?

Har du tränat tidigare?

Hur lång PT online period vill du köpa?

Jag kommer svara så snabbt som möjligt på mejlet och har jag plats för att ta in en ny PT online klient så kommer vi starta din träningsperiod. I PT online ingår:

- Träningsschema

- Kostschema (valfritt)

- Uppstart via skype eller mail

- Uppföljning varje vecka

PT timmar

Som jag nämnde ovan så behöver man bo i Uppsala, alternativt Enköping för att köpa PT timmar eller kunna ta sig dit eftersom det är där träningen kommer ske. När man köper PT timmar så kommer jag lägga upp träningen efter dig och dina mål. Jag kommer leda passen och hjälpa dig med rätt teknik i alla övningar samt peppa och motivera dig till att ta ut dig till 110%.

För att köpa PT timmar av mig skickar ni också ett mejl till lina.johansson@live.se som ni döper till "Köp av PT timmar" och svarar på nedanstående frågor. Alla frågor är valfria och vet man inte vad man ska svara så kommer jag senare hjälpa dig att t.ex. sätta ett mål och ge en rekommendation för hur många PT timmar du behöver.

Vem är du? (Berätta kort om dig själv)

Hur gammal är du?

Hur många timmar vill du köpa? (Ett träningspass är ca 1 timme)

Vad har du för mål med din träning?

Jag kommer svara så snabbt som möjligt på mejlet och därefter kommer vi bestämma ett datum för det första träningstillfället och då kommer vi diskutera vidare om allt som rör upplägget.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229