Tisdagsmorgon på jobbet.
Passar på att ta lite selfies, samtidigt som jag packar upp det som är kvar från gårdagens leverans.

Helgen i Umeå var helt fantastiskt! Vi bodde hos Helena, hälsade på Isa, Peter och Aria på lördagskväll och åt middag med dom, och på söndagen innan vi for hem så for vi till Ida-Marie och fikade. Känner mig fulltankad med ny energi efter att ha fått vara med alla dessa fina i helgen.

Bebis ankomst närmar sig, med stormsteg. Känner mig så otroligt förväntansfull, livrädd och nyfiken på hur allt från förlossning till att leva med en liten bebis kommer att gå. Självklart har jag inställningen om att det ska gå bra, men det är ju något helt nytt, något jag och Dennis aldrig varit med om förut. Himla spännande!

Igår följde jag med Elvira till stallet. Mitt gamla stall som jag red på när jag var liten, i Nolby. Många minnen som dök upp.
Dock inga hästar som jag red på fanns kvar. Inte så konstigt dock, det är ju 12-15 år sedan jag slutade rida.

Puss / L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Idag blev det en kort dag på jobbet. 12-16, vi stänger 16 eftersom vi har stängt imorgon.
Sitter i skrivande stund i bilen på väg upp till Umeå. ÄNTLIGEN är vi på väg!
På väg upp till syster och mina bästa tjejkompisar. Så trist när alla lämnat Sundsvall, men är så himla glad att dom alla bosatt sig i samma stad.
Ska bli så himla fint att spendera helgen där uppe, få massa ny energi och få snusa på lilla Aria, 6 månader.

Lilla bebis lever rövare i magen. Verkar må fint.
Nu är det mindre än 12 veckor kvar. Det känns inte alls långt.
Samtidigt så är ju november en mellanmånad liksom. Går varken fort eller långsamt, mest mörk. December däremot springer ju alltid iväg, sen är vi där. Månaden då bebis är beräknad. Första månaden på året.
2016 kommer att bli ett magiskt år, då jag kommer att bilda en egen familj, tillsammans med han jag älskar.

Puss / L

  • 6 Readers

Likes

Comments

Ryggen börjar att ta rätt mycket stryk nu, då magen växer mycket framåt och det gör ju att jag svankar mer än vanligt.
Men då är ju min älskade gravidkudde som jag fick av svärmor helt underbar under nätterna. Vaknar ju dock varje natt av att Dennis ligger och kramar om den, och jag är utan.
Hoppas och vill kunna jobba iallafall minst året ut, då jag inte trivs med att gå hemma och släpa fötterna efter mig. Dagarna måste ju gå så sjukt långsamt om man går hemma.
Samtidigt som barnmorskan har så rätt när hon säger "tänk att du inte kommer vara gravid så många gånger i livet, så njut så mycket du kan så kan du jobba sen".

Ikväll efter jobbet bjöd mamma mig på middag och skjuts hem då Dennis jobbar natt ett av två. Alltid lika tråkigt då han jobbar natt, men så himla mysigt på morgonen då han kommer hem.

Snart är det helg och då åker vi upp till Umeå och hälsar på. Längtar så otroligt mycket!

Puss / L

  • 6 Readers

Likes

Comments

Just nu i skrivande stund lever bebis loppan i magen. Så himla underbar känsla som inte går att förklara. Det är en livlig bebis som växer inom mig, ska bli spännande att få se hur den lille är utanför magen. Sovande och lugn bebis? Eller som mig och Dennis tillsammans då vi var små, jag var aldrig tyst, och Dennis satt aldrig stilla. Spännande!

Hemmet tar sig mer och mer, äntligen sitter älghornet på tavlan som jag målat vit, nu ska vi bara få upp det på väggen, håller alla tummar jag har för att det ska gå bättre än förra gången, då det slutade med att jag drog älghornet mot mig, så plugg och hela köret följde med, och där stod Dennis på golvet och kollade på mig, som ungefär "varför drog du ur hornet ur väggen då vi precis har fått upp det..?"
Hade dock inget svar på det just då. Så vi la ner snickerierna för den kvällen iallafall.

Då jag under graviditetens senare del har blivit en riktigt morgonmänniska så vaknar jag vid 07 varje morgon, pigg, konstigt nog, har ingen ro att ligga kvar i sängen heller, så kliver upp, duschar och gör mig iordning och lagar alltid en god frukost som håller mig mätt en bit in på dagen. Riktigt viktigt tycker jag. Från att vara 20 år, tog mig knappt upp ur sängen på morgonen, och frukost var ju inte att tänka på, till 26 år och gravid och tycker att tidiga mornar och frukost är den bästa tiden på dagen. Lustigt de där.
Kan nog hålla med min ena syster där. Att jag har blivit klokare med graviditeten.

Och som jag nämnde igår, tre månader, alltså 92 dagar tills den lille förväntar sig att komma ut.
Helt galet! Så länge den håller sig till 2016, så är bebis välkommen att komma vilket datum som helst.

Puss /L

  • 6 Readers

Likes

Comments

Tänkte att nu startar jag en ny blogg med inriktning på bebisen i min mage som väntas komma om tre månader, mat, hem och inredning. (Som ungefär alla andra bloggar)
Men saken är den att jag skriver mest för min egen skull för att sedan kunna gå tillbaka och läsa och se på bilder.
Skulle jag senare få tips och råd från läsare (om jag nu får några) så är allt välkommet!

Hur som, igår var jag och Dennis (min sambo) på babyproffsen och beställde barnvagn. En Emmaljunga Super Viking i black leatherette, med luftdäck blir det. Helt ofattbart att det är tre månader på dagen imorgon som den lille väntas att kika ut. Om det blir en flicka eller pojke vet vi inte. Vilket är så himla spännande!
Verkar i dagsläget vara mer vanligt att ta reda på bebisens kön, än att låta det komma som en överraskning.
Jag som själv är så överjävligt nyfiken när det gäller ALLT, är chockad över mig själv att jag sa ifrån på ultraljudet att vi inte ville veta.

Puss / L

  • 7 Readers

Likes

Comments