Under helgen har det varit mycke på gång. I lördags for jag och Josse till stallet ca. kl.12:30 för att städa, passade då också på att ta en hel del bilder till bloggen. När klockan närmade sig 14:00 åkte vi vidare till revyövningarna som löpte i princip hela dagen så var först hemma senare på kvällen. Dagen avslutades med filmmaraton och mys med vovven. Igår jobbade jag på bötom hela dagen och kom hem ca. kl.17 och resten av kvällen hade ja spa day med hårinpackning och ansiktsmask.

Idag har varit en väldigt slö dag, är väldigt rastlös och vill ha nåt att göra hela tiden. Ska därför bli jätte skönt att få jobba imorgon och ha lite rutin på dagen.

Byebye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! De va ett tag sen jag skrev på bloggen... orsakerna e många men tänker nu försöka bli lite aktivare när jag har praktik resten av skolåret. Har en ny liten idé som skulle motivera mig och få lite mera material att skriva om, tänkte skriva om min resa till ett hälsosammare liv 2017.

Jag har märkt att på det senaste halvåret har jag skjutit upp träningen och den mångsidiga kosten, vilket ha lett till att jag e tröttare och mer stressad i det vardagliga livet. Så ja tyckte att 2017 skulle bli året då jag lär mig att ta hand om mig själv ordentligt, sakta men säkert.

Idag har jag varit på kickboxning med Josse och det är en träningsform jag verkligen gillar! tycker de e viktigt att man gör något som e roligt och att man tar med sig en vän, man blir mer peppad och motiverad då. Ska också gå på en länk 1/vecka samt börja minska på sockret. Bloggen kommer nu handla lite om hälsa och min vardag.

Ta hand om er amigos!

Likes

Comments

Nu har den egentliga jul nedräkningen börjat å ja e så taggad! Julen e påriktigt den stora söndagen på året enligt mig. Har julfest, shopping och frisör besök på kommande före jul. Men nu eftersom jag har varit lite trög med att uppdatera tänkte jag lägga upp lite bilder från den senaste tiden.

Alltså dehär två (egentligen tre) små gullungarna betyder otroligt! Jaa vissa bilder berättar mer än andra men nu ska jag varva ner efter en tidig morgon pga morgonskift och en eftermiddag fullt av program.

Likes

Comments

Vaknade i morse av sjukhals och huvudvärk, känner mig ganska död just nu i hela kroppen. Nå iaf lite om helgen, i lördags for jag med Fanny på en liten länk och sen for vi till henne för att äta lunch och pratade lite. Senare på kvällen kom Josse till mig och vi hade en girls night med en massa prat, kladdkaka och skratt! Söndagen firades farsdag och då väcktes pappa upp med farsdagsfrukost och presenter. Han tyckte det var roligt och blev jätte glad.

Min skolvecka startade igår och hade en kort skoldag. Jag, Elin, Emmi och Emelie for ti stan på eftermiddan för att fördröja tiden lite. Handlade bl.a smink, mat, ögonbrynsfärg m.m.  När vi väl kom tillbaks till internatet färgade jag och Elin ögonbrynen och de blev bra resultat. Somnade ganska tidigt den kvällen och fick en 9 h sömn.

Likes

Comments

Sitter just nu i bussen påväg hem, skönt! Veckan har rullat på som normalt, hade en fyra dagars skolvecka så kan inte direkt klaga. Nu kan man även officiellt säga att första snön har kommit (iaf i Vasa) och så jag har väntat!

Ikväll ska det skrivas uppsats och kanke en sväng ut i byn. Förövrigt ser helgen ganska chill ut, ska pyntas om i rummet, promenader med trevligt sällskap inväntas också.

Förutom det har jag också börjat tänka över hur/när jag ska skriva studentskrivningarna som börjar redan i vår. Känns lite stressat och snabbt på men de ska väl no gå bra. Måste ocskå ärligt säga att jag stressar upp mig över extremt onödiga saker, haha. Senast igår stressade jag över ett farsdagspyssel i skolan som blev misslyckat, ganska löjligt I know.

Likes

Comments

Veckan börjar lida mot sitt slut och vädret blir allt kallare. Har även lyckats dra på mig en förkylning så här passlit till helgen. Lite kort om igår, slutade skolan kl.15:30 och for med Macke och Natton till Amarillo för att äta lite, super gott va de! Kom hem ca. Kl. 18 och började då laga mig smått i ordning till styrelsemöte, där diskuterades och planerades kommande evenemang i byn. Kom hem kl.21:30 och somnade ca en timme senare. Idag har de varit full fart, var med Marica och handlade mat och tog fotografier av de fina höstvädret, bakade (misslyckade) kanelbullar och taggar just nu upp inför Revyskrivarkväll.

Imorgon ska ja ta det lungt och friskna till inför följande skolvecka.

Likes

Comments

1. Vad har du på dig? Blåa jeans, peak performance huppari
2. Har du varit kär? Nejj
3. Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Nejj
4. Hur lång är du? 164
5. Hur mycket väger du? Normalvikt antar ja
6. Några tatueringar? Nej, men kmr antagligen skaffa inom en snar framtid
7. Några piercingar? Örhängen
8. OTP? Beyoncé & Jay Z
9. Favorit serie? Kanske TVD eller Grey's anatomy
10. Favorit band? Hmm de va en svår fråga, men om fifth harmony räknas
11. Något du saknar? Dansen
12. Favorit låt? Move your body - alan walker remix
13. Hur gammal är du? 17
14. Stjärntecken? Kräfta
15. Kvalitet du söker hos en partner? Humor, smart och lojalitet
16. Favorit ordspråk? De e bara helg en gång i veckan
17. Favorit skådespelare? Dave Franco
18. Favorit färg? Vitt, svart och peachpink
19. Hög eller låg musik? Hög
20. Vart går du när du är ledsen? Rummet
21. Hur lång tid tar det för dig att duscha? Ca. 15 min
22. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? 20-30 min
23. Har du någonsin varit i ett fysiskt bråk? Ja
24. Turn on? Luktar gott, självsäker, leende
25. Turn off? Ovårdad hygien, stöddig, för på
26. Anledning till att jag börjar blogga? Spontant beslut
27. Rädslor? Att bli övergiven tror ja
28. Det sista som fick dig att gråta? Hormoner
29. Senaste gången du sa att du älskade någon? Minns inte
30. Betydelse bakom ditt bloggnamn? Förnamn&efternamn
31. Senaste bok du läst? Paper towns
32. Den boken du läser just nu? ingen 
33. Senaste serien du såg? PH
34. Senaste personen du pratade med? Elin
35. Relationen mellan dig och den person du senast fick ett sms av? En väldigt god vän som finns där när jag behöver hen
36. Favoritmat? Cesar Sallad
37. Plats du vill besöka? Australien, sri lanka & japan
38. Sista platsen du besökte? Skolan i guess
39. Har du någon crush? Nepp
40. Senaste gången du blev förolämpad? Idk
41. Favorit smak av sött? CHOKLAD
42. Vilka instrument spelar du? lite gitarr och piano
43. Favorit smycke? Marc jacobs klocka
​44. Senaste sport du spelat? Tennis
​45. Senast låt du sjöng? Hade allsång på internatet igår så minns inte
​46. Favorit raggningsreplik? Tjena kexet, står du här å smular
​47. Har du någonsin använd det? Neee
​48. Senaste gången du umgicks med någon? Umgås för tillfället
​49. Vem vill du ska svara på dessa frågor? -

Nu vet ni lite mer om mig och vad jag tycker och tänker. Ha de bra!

Likes

Comments

Har stått tomt här ett tag igen, har helt enkelt haft för lite motivation att blogga på senaste tiden. Men nu är ja på g igen! Har fått tibax kreativiteten både i skolan och vardagen och humöret på topp haha. Finns mycke att berätta om de senaste veckorna, praktiken har tagit slut och har flyttat tibax till internatet, roligt att träffa klasskompisarna efter 7 veckor. Måste ändå erkänna att jag saknar praktikplatsen en gnutta. Har hunnit firat halloween med nära & kära och fyy skojj det var att träffa dessa härliga människorna igen. Har en massa jag skulle vilja ta tag i och har en del planer som ska sättas igång samt att börja bli lite mer optimistisk. Det var en liten sammanfattning vad jag ville få bloggat. "he va nu he" Ha det bra, kramar.

Likes

Comments

Hej! Bloggar idag från bilen,  har nämligen varit och kollat på ishockeymatch med bröderna. Jätte bra spel och fick hålla andan till sista sekund, men tyvärr gick vinsten till bortalaget. Jag och Janne hann ocskå shoppa lite före matchen medans Lucas traskade efter. Ikväll blir det att krypa i säng och vila upp sig tills morgondagen.

Hittade också en härlig bild av farmor i hennes unga år som jag ville dela med mig av

Likes

Comments

Stått tomt här ett tag (praktiken börjat, inga intressanta händelser i mitt liv).  Nå iaf,  hade nattskift nu över natten (to-fre) och hade därför en riktig ordentlig sovmorgon. Har inga större planer för idag förutom att skriva några essäer och träffa farmor.  De senaste veckorna har spenderats på praktik och lite annat smått och gott.  De va allt jag hade att skriva om för idag.

Likes

Comments