Header

I väntan sambo med barn så får man unna sig en kall prips. 😍 När de kommer hem blir det fajitas och bara massvis med mys när vi allihop är samlade som en familj igen.. barnen har varit i Norge en vecka och min älskling har varit i Turkiet på affärsresa.. och ja jag har ju varit sjuk.. men nu jäklar blir det fredagsmys med alla mina favoriter..
Ha en fin fredagskväll allihop 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var sista dagen hemma som sjuk.. så jävla tröttatt vara hemma sjukimorgon blir det jobb.. skönt att få socialisera sig och träffa mina underbara kollegor igen.. det ska även bli skönt att få sättasig ansiktet igen.. Haha..

Jag vill också tipsa om en serie "younger" som jag tycker är helt fantastisk.. den är lätt att se om ni förstår vad jag menar.. Ja det är en sån serie man gärna sätter på en dag när man är för trött för att analysera och sätta sig in i saker.. sen kan jag tillägga att det är samma skapare som till "sex and the city" det talar för sig självt egentligen..

Likes

Comments

New York.. I love NY..
I januari var jag och Andreas i New York och vilken resa, vilken stad och framförallt vilket sällskap. 😍
New York är riktigt ett ställe alla bör ha sett och upplevt.. Vi hade hört innan att det knappt gick att röra sig i Times square pga folkmassor men det var så fruktansvärt kallt när vi var där vi såg inte mycket folk alls någonstans.. gott och ont.. Vi vill verkligen åka tillbaka men inte vintern igen.. nästa resa får bli på våren eller tidig höst..
Att ta en promenad i central park var sjukt vackert och mysigt.. ja det är något man inte ska missa..

Vår resa fick vi ett sjukt bra pris vi köpte flygbiljetterna erbjudande och hotellet bokade vi cybermonday.. totalt tror jag resan hamnade 5000 per person och då var vi borta i 5 dagar..
Vi bodde mitt i Soho vilket var ett bra utgångsläge men hade vi åkt igen hade vi nog bott i Brooklyn för det tyckte vi bägge var ett "mysigare" ställe.. och det är lätt att åka emellan med tunnelbanorna.. Brooklyn hade många fler mysiga kaféer och gav mer kulturella intryck..

Likes

Comments

TIPS.. Carolina Herreras parfym "Good girl - it's so good to be bad" den är utan tvekan min absoluta favorit parfym. Jag har även fått väldigt mycket komplimanger gällande doft när jag haft den mig från både tjejer och killar. Har ni inte testat, så testa..

Likes

Comments

Ja nu var det min tur att testa att göra dessa nyttigare chokladbollar.. gjordaendast banan,kokos,kaffe,kakao och havregryn.. chockerande goda för att inte innehålla socker.. Mitt stora problem är dock inte sötsaker.. det är chips, popcorn, nötter och i och för sig lakrits..

Likes

Comments

in our livingroom..

Jag börjar känna mig nöjd med vardagsrummet här hemma.. det är svårt att få ett hem att kännas bra när man vet att man inte ska bo här för alltid..
Sen tycker jag och Andreas väldigt ofta olika.. vilket också gör det svårare att inreda ett hem.. Vi vågar knappt tänka på hur det kommer gå när vi väl köper hus..
Just det.. den svarta pallen köpte vi i helgen på MIO i trollis och som ni ser är den godkänd av Bore.. Jag älskar den.. tycker dock att den är lite svårplacerad i vårt vardagsrum.. vad tycker ni?

Likes

Comments

Ja, att göra piroger var lättare sagt än gjort.. Jag åt piroger hos mamma för ett tag sen och tänkte det ska jag prova att göra. och varför inte prova när man har all tid i världen när man ändå är hemma sjuk?
Men inte lyckades jag göra fina och goda piroger.. Hur kommer det sig att mammor är så jäkla bra på att laga mat? är det för att de övat så länge? Haha jag hoppas iallafall att mina framtida barn tycker att min mat är den bästa.. är ju lite skeptisk men optimistisk..
Ha en fin tisdag alla❄❄

Likes

Comments

Jag längtar efter sommar och sol varje dag under vinterhalvåret men jag längtar lite extra när man får ligga nerbäddad i sängen.. Bilderna är tagna från en semester med Mamisen Kanarieöarna som inte blevsolrik.. Jag hoppas att få med mami på en resa nu igen under 2018 hade dock gärna också haft med min underbara syster..

Likes

Comments

Jag må ligga utslagen på soffan men som titeln lyder så är jag aldrig ensam.. min lilla älskling Bore är alltid med mig..

Likes

Comments

och ingen bra starten ny vecka.. Jag är redan trött på att vara sjuk och har bara gått ett par timmar.. Vi lagade god mat här hemma idag iallafall medan jag fortfarande känner smak.. det blev köttbullar med mos, gräddsås, ärtor, morötter och stekt lök.. mums..hoppas er söndag varit lite bättre än min. 😘

Nu får det bli ett avsnitt till av Bron och sen somnar jag förhoppningsvis snart.. sovgott..

Likes

Comments