En lördag planerad att inte innehålla några planer. En dag hemma med bara lilla familjen. Det behövdes! Klockan är ett och vi har redan ätit en lång frukost och kollat på en film. Så mysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur kul får man tycka att snapchat och bitmoji (gubbarna som föreställer en själv) innan man blir av med alla vuxenpoäng? Speciellt dessa som föreställer både en själv och den man snapar med... Vi kanske mognar i samma takt som vårat barn :)

Likes

Comments

Idag har solen skinit i Linköping! Jag och Allan (mest jag...) bestämde oss för att gå ut i det fina vädret. SÅ härligt! Fåglarna kvittrade till och med. Vårkänslor i februari!
Dock så tyckte inte mitt sällskap att det var lika härligt, han är inget stort fan av att åka vagn tyvärr. Han somnar när man lägger ner han, men vaknar efter några minuter och är vaken resten av promenaden. V a r j e gång. Förstår inte varför? Allt är frid och fröjd så länge vagnen är i rullning, men när det står still är han riktigt missnöjd. Så att göra ärenden och handling dagtid är lite svårt att lyckas med...


Här har jag visst stannat med vagnen i en sekund för mycket!

Tog dessa bilder när vi kom in från promenaden, och det syntes så tydligt här hur stor han är! Det är liksom inte en liten nyfödd längre. Nu är det bara en gullig bebis ♥️

Likes

Comments


På något lustigt sätt springer tiden förbi, samtidigt som det känns som att dagarna när jag och Allan är själva går i slow motion.

Helgen spenderade vi i Åtvid. Tanken var att vi skulle åka ner i fredags, sova över hos mina föräldrar och sedan åka till Victors farfar och sedan till min farfar på kalas och sedan åka hem. Men sen, istället för att åka hem efter kalaset, planerandes det om och vi åkte till mina föräldrar för att se på hockey, spela spel och sova över en natt till!

En härlig bonus där är all hjälp med Allan. Jag fick sova ut två morgonar i rad! Underbart!

Får nypa mig i armen ibland. Hur fin familj kan man ha?? Ibland vill jag också nypa dem i armen, det ska jag inte sticka under stolen med. ALLT är inte underbart. Allan har haft två dagar med magont, stackaren. Har skrikit i princip all sin vakna tid.. Jobbigt för honom, såklart, men jobbigt för mig också..

Skulle ta en snapchat-bild på mig och Allan. Sedan dök en liten jäkel upp i bakgrunden...

Nu väntar vi på att Victor ska komma hem från jobbet så ska vi åka till Allans farmor på middag. Igår var Allans farfar här hos oss på middag. Som sagt, familjetiden har ökat stort sedan lillstickan kom till världen! :)


Likes

Comments

Den här lillstickan har vuxit så mycket att kläderna i storlek 50 börjar bli för små. Det går SÅ fort!

Äntligen fredag! Ingen skillnad för mig och Allan förvisso, men härligt att Victor är hemma. Vi ska åka till mina föräldrar ikväll och blir kvar där tills imorgon då vi ska åka till först Victors farfar och sedan min farfar. Släktbesöken har tätnat drastiskt sedan Allan kom till världen!

Trevlig helg!

Likes

Comments

När Allan kom till världen fick vi ett presentkort på att framkalla foton, en perfekt present! Jag tänker så ofta att jag skaaa framkalla foton, men kommer aldrig till skott. Tills nu! För några dagar sedan beställde jag ett gäng foton som redan har hunnit komma. Några stycken har getts bort till familjen, och några ska in i Allans babybok och några ska ramas in. Kul!


Här ska det klippas och klistras! Idag har det dock inte blivit någonting gjort då Allan har timeat skrikfest med när Victor har jobbat. Nu har han precis somnat och Victor kommer alldeles strax hem, förhoppningsvis med semlor!


Likes

Comments

Här började allt ♥ Detta välkomnade oss när vi kom till förlossningen på julafton. Fint!


Här var han helt ny! Vi var kvar tre dagar på BB pga att Allan hade lite gulsot, och dessa tre dagar är verkligen på topplistan av det bästa som har hänt i mitt iv. Det var bara jag, Victor och vår Allan. Timmarna rördes ihop och det fanns inte riktigt dagar och nätter, utan vi sov några timmar för att sedan vara vakna några timmar.. Vi fick ett familjerum på BB och allt var bara så mysigt.


Första mötet med mormor och farfar ♥

Efter vi kommit hem från BB var vi snabba med att boka upp våra föräldrar på middagar för att göra så lite som möjligt själva, och självklart för att nyblivna mor- och farföräldrar skulle få träffa sitt barnbarn.


Första barnvagnsprommenaden gick till min farfar.


Vår fina lilla skrutt. Jag har så många bilder likt dessa på telefonen, kan inte låta bli att ta kort på honom...


Som sagt, kan inte låta bli! Dessa två är de finaste jag vet, och att se Victor vara pappa - aj vad det värker i hjärtat av att se det!


Alla bad hittills har varit succe! Det har han inte ärvt från sina badkrukor till föräldrar..


Ännu en bild på far & son ♥ och en liten björn i sin bilstol.


Denna lilla herre har sovit sig genom de första veckorna i hans liv.


Detta var tidigare idag, när ett av de första leendena kikade fram. Svårt att ta kort när det känns som att hjärtat höll på att sprängas av kärlek!


Likes

Comments

Oj. En månad (plus några dagar...) har rusat förbi sedan Allan kom till världen. Vår lilla familj har varit ganska bra på att hålla oss i bebisbubblan, och SOM det njutits. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på Allan och Victor. Vi är lyckligt lottade som har fått en så snäll bebis, han har verkligen gjort jobbet som nybliven föräldrar enkelt. Ibland när jag kollar på Allan slås jag av att han ska vara kvar hos oss nu, han tillhör oss. Blir tårögd av tanken! Något annat som fick mig tårögd var idag när han log stort för första gången. Det var det finaste jag någonsin har sett!

Nu har Victor har haft sin första jobbdag och vi har börjat känna på verkligheten igen. Allt är som vanligt men inget som förut. Inga revolutionerande tankar här, allt har konstaterats av nyblivna föräldrar i alla tider.

Likes

Comments

Den 25 december kom han, Allan. En helt perfekt liten människa. ♥

Idag är det tre veckor sedan förlossningen drog igång, på julaftonskvällen. Det hann dock bli juldagsmorgon innan han kom. Nu har vi börjat landa i detta med en ny familjemedlem, och det känns bara bättre för varje dag som går. Jag längtar efter att få leva hela livet med honom och Victor!

Likes

Comments

Nu är dagen kommen, men ingen bebis! Inget som tyder på att det skulle ske snart heller. Jag är helnöjd bara inte bebis vill komma på julafton, men det är ju lite svårt att planera... Ett gäng som däremot kunde planera är familjen Franzen som kom till Sverige idag. SÅ mysigt att ha dem hemma över jul! De stannar i två veckor, så har vi riktig jäkla otur så kanske de missar bebisens ankomst. Hur surt vore det?!

Idag har jag sprungit på stan och fixat de sista julklapparna, så jag är glad att inget vatten gick just då! Så skönt att julfixandet börjar bli färdigt nu. Har bara en sak kvar på listan, sen är jag redo för julafton! Så mysigt!

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw