Tack för mig

I brevet jag skrev till mig själv den 17 augusti 2018 skrev jag ” jag hoppas att du fått vänner för livet, lärt dig mycket och har spännande upplevelser i ryggsäcken” och nöjt kan jag säga att det är uppfyllt, du lyckades Lina. Mitt år på SSN kommer jag aldrig kunna beskriva för någon som inte var med och ingen kommer förstå som inte var den del av det. Folk kommer inte kunna sätta sig in i hur mycket vi fått uppleva och det är bara att inse att ett ”hur hade du det i Kenya” många fall inte kommer ha ett intresse eller förståelse för mer än ett ”bra” för det går inte att sätta sig in i det vi fått uppleva. Alla resor, kompisar, platser, stunder och upplevelser som altid kommer ta upp majoriteten av mitt minne. Att gå i skolan 50 meter från rummet med kompisar och lärare du bestigit afrikas näst högsta berg med och umgåtts med alla dygnets vakna timmar. Det är inte en vanlig skoldagsrealtion utan även i skolan vet exakt alla i klassen ditt sanna jag. Tryggheten i Na2 har varit extrem och jag kan säga utan att tveka en sekund att denna klass är den bästa jag någonsin haft och någonsin kommer att ha. Lärarna som har blivit kompisar och varit roliga att se när de rullar in på skolan på morgonen. SSN i sig, gröna fina SSN. Palmer, avokadoträd och bananträd, alla korsar rondellen härs och tvärs mellan rummen och klassrummen, att altid vara ute, barnen som springer runt och leker och framförallt en trygghet. Frukost, lunch, middag och kvällsfika vid poolen som varje gång spenderades med kompisarna. Alla samtalsämnen vid matborden som varit väldigt givande. Boardingvärdarna som absolut blivit kompisar. Utflykterna som varit magiska. Jag kan fortsätta i evigheter, detta året har varit lyx. Såklart har varje dag inte varit en dans på rosor, jag har haft dippar, mått dåligt, varit väldigt sjuk, varit arg på lärare, tröttnat på folk, velat komma utanför SSN, varit rastlös, blivit sur på lärare som trott att vi bott på skolan och inte på boardingen men inget av detta tar faktist över de positiva känslorna utan det skulle jag kalla att vara mänsklig. Nu har jag lämnat ett av de bästa kapitlen i livet och är för evigt tacksam för att lilla jag fick denna chansen. SSN 2018/19, jag är dig evigt tacksam.

Med detta vill jag även tacka för att ni följt min lilla blogg. Jag blev nog ganska ensam i att ha bloggat om exakt varje dag och jag är glad att jag har tyckt att det har varit kul. Ska bli skoj att läsa igenom den en dag. Om det nu skulle finnas en själ därute som har chansen att söka till SSN, gör det!!
Tack för det här året!

Gillar

Kommentarer

Nellietege,
Gud va fint skrivet! Nästan så jag blev lite tårögd & berörd! Tack för att vi fått läsa om ditt år, det har varit hur roligt som helst! efter att jag läst alla inlägg som du skrivit så är ju nu säker på att jag måste söka till SSN!
linaharrysson
linaharrysson,
åh va glad jag blir, tack!! så kul och lycka till!! håller tummarna för dig!!
nouw.com/linaharrysson