Header

Hej på er!

Fredag och idag och det betyder håll-i-gång! Vaknade upp med sån jävla värk i vänster axel idag igen. Det och nackvärk var inte riktigt så kul som det kan låta som. Tror jag klämmer en nerv eller något i axeln, det gör ont runt hela skulderbladet och ner i bröstkorgen så ska jag ta ett djupt andetag så hugger det till i bröstet. Körde varm vetekudde precis när jag gått upp men ska smörja med lite tigerbalsam också.

Ska strax börja plocka ihop och städa lite här hemma. Det och lägga en hårinpackning. Linnea kommer hit på lite förhäng idag innan Kite så det måste verkligen städas haha. Var sjukt opepp på allt när jag vaknade innan men efter en Priso-sallad och lite mer snus så börjar jag känna mig redo haha!

Vad har ni i era sallader? Idag körde jag på salladsmix, melonbitar, skinka, kycklingspett, salladskyckling, krutonger, mozzarella, paprika, marinerade sojabönor och typ crabfish?. Mums var det iaf!

Igår när C och jag satt och käkade middag (blev Burger King efter fikan med Linnea) så hörde vi ett brak. C gick och kollade vad det var, katterna är liksom inte hemma så det kändes lite skumt. Han hittade inget särskilt så tänkte inte mer på det, trodde väl att det var någon väska som rasat eller något. När C skulle ta ut linserna så gick jag också upp ur soffan och tog en repa för att kolla vad som hänt. Upptäcker till min fasa att min mamma-barn planta försökt ta livet av sig! Så halv tolv var jag tvungen att plantera om plantorna för att de ska ha en chans att klara sig.

Den har varit delad i tre stora plantor, fattar inte hur den kunnat bli så jävla lång och fet bara. Den största plantan är sjukt tung och tjock! Blev sjukt ledsen över händelsen och samtidigt arg. Här tar en hand om en planta i flera år och så gör den såhär?!? Skiter i om den ville dö, här ska inget dö! Blev iaf tre krukor med varsin planta i, den största är ju så sjukt tung så den måste luta mot något men den tar ju så mycket plats då. Någon som har tips på vad jag kan göra med den? Går det att kapa den nära toppen och sätta i kruka? Någon med erfarenhet?

Stora monstret! Den har blad nästan lika stora som mina handflator! Visste inte ens att den kunde bli så fet???

​Tomt i fönstret nu iaf haha. Men fan vad ledsen och sur jag blev på detta! Vad ska jag göra?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments