Header

Hej på er kompisar!

Här sitter jag med musik på hög volym och har precis stoppat in en snus efter frullen. Sov länge idag med, var verkligen välbehövligt! Jobbade igår även om jag kände mig helt paj när jag vaknade, var väl något som släppte efter intervjun. Men idag känns det bättre även om jag är lite trött idag med..

Så, hur ska jag lägga fram detta då? Precis när jag satt mig ner för att börja ringa igår, tror jag hade haft en intervju precis, så ringde min telefon och jag kände igen numret så jag svarade. Det var från Releasy, ooooooch JAG FAKKING FICK JOBBET!!!!!! Är så jävla glad! Har avbokat mig från allt på Norstat just nu, får se om jag kommer orka jobba där med men förhoppningsvis hihi. Börjar iaf på Releasy på måndag och då drar utbildningen igång. Är så jävla pepp och nervös haha. Avbokade mig idag så jag verkligen får lite ledigt innan det är dags!

Helgen blir det lite halv full rulle. Imorgon ska jag chilla hemma och tvätta lite och sådär, bara vara liksom. Sen på kvällen ska vi på Kite! Ska bli askul! Blir nog ett litet gäng, Linnea ska också gå så det kommer bli askul! På lördag ska vi fira Calles mamma som fyllde år i måndags och på söndag ska jag bara chilla och ladda batterier! Ska vara i Mjärdevi vid kvart i tio på måndag så det är lite skönt. Kan gå upp skapligt och sådär :).

Calle kommer strax hem och senare ska jag hänga lite med min älskade mamma och sen fika med Linnea! Finfin dag mao!

​Dagens frulle, krasse som börjat gro och en Charmander som vaktar en annan blomma haha. 

Hoppas ni får en fin torsdag peeps!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments