Header

Fick en härlig överraskning igen! Gud vad jag älskar Glossybox! Tyckte den här boxen kändes lite sådär mysig, drömmar om sommaren kommer snabbt!

En Color Refresher från Schwarzkopf (verkar passa med BM, woop woop! Är sugen på att färga håret nu när det ser så trist ut, så den här kanske kan hjälpa mig på vägen? Ska dock inte kombineras med kopparrött eller oranget hår haha men shit the same!), en fuktgivande ansiktsmask från Unani-luktar sjukt gott, ansiktsserum från Hey Honey, ansiktsbronzer från Benefit och nagellacksremoverpads från Beauty formulas.

Ska nog ta och använda ansiktsmasken imorgon efter en trött dag på jobbet hehe. Har provat ansiktsbronzern på handen och där smälter den in perfekt så hoppas det är samma på ansiktet!

Är som vanligt nöjd och glad över att jag får den här boxen varje månad! Det är alltid något jag älskar så vi får se hur det är när jag provat allt. I den förra boxen älskade jag tex mascaran något djävulskt, förstår att den är så dyr haha.

Spänd inför nästa box med, tror temat skulle vara typ "Wing It" och jag tänker på antingen fransar eller eyeliner. Spännande!

Får ni Glossybox, och vad tyckte ni isf om aprilboxen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Första maj och när en tittar på väderleksrapporterna så verkar det som att april-vädret är på väg bort och värmen kommer! Är så pepp på värme, riktig värme! Inte sån som bara kommer från solen men skuggan är iskall och likaså blåsten.. Sånt gillar vi icke!

Så, första maj då. Har ni demonstrerat idag? Det har inte vi gjort, vi har legat i soffan, kollat fotboll, käkat pizza och sett lite GOT hehe. Toppendag mao! Igår var vi hos Linnea och Victor hemma hos Victor i T1. Astrevligt! Och gamla minnen från högstadiet dök upp när vi promenerade dit. Alla mina vänner bodde där på högstadiet så jag har hängt där rätt mycket hehe. Vi var inte hemma och i säng förrän halv tre så det sovs länge för mig idag. Iofs samma igår, är så trött på helgerna nu att jag verkligen värdesätter sömn. Oh vilken "lyx" jag hade det på Norstat när det gällde det. Sova hur länge jag ville varje dag haha. Men allt jag lär mig på utbildningen kommer jag ha användning av så jag klagar inte.

Imorgon drar vecka nr tre igång och snart är det dags att ta emot samtal. Är fett nervös och spänd inför det, men när är jag inte nervös hehe? Det kommer gå toppen, det vet jag. Men nervositeten kryper fram där ändå.

Aja, hoppas ni får en fin första-veckan-i-maj! För det ska jag ha! Vi kommer nog köra AW på onsdag efter jobbet iom att det är lite ledigt på torsdagen och sen slutar vi nog vid två på fredagen och det ska bli så skönt det med! Ganska fullspäckad helg blir det nog också, vi får se!

Puss på er!

Likes

Comments