Header

Hej på er finisar!
 
Ni får ett litet God Jul inlägg idag bara för att jag har tid över :)
Vi är i Tranås och firar. Blev såklart uppvaktad imorse med kaffi och paket, trevlans!
 
Presenter igen! Presentkort på Kandeeshop på 1000:- från min fina man!
Presentkort på H&M och en trevlig bok till jobbet sen från Calles familj!
 
Mysigt!
 
Jag hoppas att alla som läser min blogg får en toppenjulafton för det ska vi ha!
Snart är det mat här och jag hungrar nästan ihjäl så det ska bli gott :)!
 
Nästa julfirande blir på torsdag med Calle, farmor, Ludde och mamma, det ska också bli mysigt :)!
 
GOD JUL NU ALLA FINISAR!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Födelsedagspresenter: Kuddar från Janne, Inger och Lotten, Spel från farmor, Bukowskikanin från mamma, blombukett från Calle, blomma i kruka från Janne, Inger och Lotten, chokladask från farmor, presentkort på Cervera från farmor, kort från Ludde och Holta, våffeljärn för belgiska våfflor från mamma, och torgvantar med ugglor invirkat från mamma.
 
Mys. Jag bakade och vi städade och fixade till allt till kalaset tillsammans. Trots att jag var sjuk i veckan så hann jag med allt jag skulle få med. Smidigt!
 
 
Vi körde julbord och julfest efter kalaset och det var trevligt som tusan!
Det blev jag och Calle, Johan och Carro, Ludde och pappa, Hegge, Angeltorp, Julia och Jesper, Jenni, Zarah, Jimi + kompis, Wilson, Benny. Tror det var alla haha.
 
Ni får ett gäng bilder. Tog inte så många kort men ni får några iaf!
 
 
Fin fest med fint folk!

Likes

Comments

Vår färdigklädda julgran. Min första riktiga gran. Den luktade gott de första dagarna och den har vissnat och ledsnat mycket.. Nästa år kommer granen klara sig bättre iaf! Fin är den :)
 

Likes

Comments

köpt sista julklapparna, umgåtts med mamma, ätit på wokaway,blivit sjukt trött, sett ett avsnitt greys, och nu är det paketinslagning, bakning och städning som gäller. sjukdomen från helvetet visade sin fula nuna på stan idag och det kändes som jag skulle kollapsa.. knappt varit ute på hela veckan och är på stan i typ tre timmar, crazyyyy!
 
kalas imorgon, najs hehe ;)
 
 
 

Likes

Comments

jag har en död gran. det är första gången jag har en riktig gran. jag visste inget om att man ska vattna den, såga eller borra i den. med julpynt och belysning har den dött ännu fortare för allt är så tungt. det är för varmt i lägenheten och jag har barr i alla mattor och sockar. det går inte attlösa och all julkänsla den där jävla granen tog med sig är borta.
 
jag måste baka till lördag. städa. röja upp. slänga ut kartonger till förrådet. så fort jag rör mig i lägenheten så barrar granehelvetet. jag är arg och ledsen över tusen orsaker och jag hatar det här äckelåret. det är så jävla mycket jag vill säga här och till folk men man får inte vara elak på julen.
 
när man i ett helt jävla liv fått höra att det löser sig så hade det varit skönt att slippa det någon gång. är trött på den frasen. så jävla trött på allt och jag önskar jorden gick under imorgon så jag slapp allt.
 
jag kan heller inte fatta hur i helvete jag lyckades träffa calle och ha honom kvar längre än en vecka. något gott måste jag gjort eftersom han är kvar varje dag.
 
jag är den trasigaste av alla jag känner för tillfället. minsta lilla snedsteg pajar hela min värld och slutar i en 20minuters gråt, minst.
 
kom inte och säg att detta är livet och att detlöser sig, det finns ingen jävla hakuna matata i den riktiga världen. ska man få något gjort måste man göra det själv. det finns ingen som hjälper till ens om man frågar längre.
 
tack och hej från den tjurigaste grinchen under 2013. må 2014 ge något bra.

Likes

Comments

 har tusen grejer att göra. orkar inte med en enda för jag snorar hela tiden. jävla horförkylning!!
baka,städa, köpa sista julklappen-som jag inte vet vad än- gör hemmet fint för gäster.
 
kalas och kompis julbord på lördag och tranås den 23e.
jag orkar inte.
 
klarade allmändidaktikstentan btw.

Likes

Comments