​Shit nu är det endast 20 dagar kvar tills det är julafton.. dock är det inget jag längtar till för jag är ingen julälskare sedan tidigare. men men blir ba chockad att tiden går så sjukt fort snart är det ett nytt år igen, nya löften och nya möjligheter.. imorgon ska jag på möte för att söka ekonomisk bistånd för har nyligen flyttat till en ny kommun, ska bli intressant och se hur dessa handläggare beter sig. sen på onsdag är det väl ingen speciellt mer än att jag ska hämta ut min tidiga julklapp som jag skickat efter från rapunzel, rekommenderar verkligen att handla där nu om ni är sugen på löshår eller andra produkter då det är rea nu innan jul :). på torsdag ska jag ner till stan en snabbis och käka lunch med mami och sedan på glasbanken som jag bruka säga för att inhandla inköpslistan tills på fredag som jag är sjukt taggad över. Juste nu har min present jag designat helt själv kommit som jag överraskade min kärlek med när han kom hem från utomlandsresan.. haha fast han kunde ju såklart gissa vad det var då jag egentligen skulle beställa den till vår 1 års dag i juni haha men hade inte riktigt råd då för ja spenderade sönder pengar på annat som lyx middag sweet hotell och massa mys dekorationer på rummet åt oss ;) men jag kan lägga till en länk vart jag beställde och designade den, sen kan man beställa en massa annat och göra saker själv som till en fin julklapp till någon som betyder mycket familj eller vänner? det finns mycket man kan göra själv där för bra priser, ät sjukt nöjd över den jag gjorde till mig och min pojkvän iaf. 


https://www.zazzle.com/shop

https://www.zazzle.com/shop

ha en bra dag nu alla . :) - Lina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, de va längesen sist hörni... har inte haft tid alls att blogga pga min macbook är trasig så jag sitter just nu på min stationära dator. hahah varför tänkte jag inte på det förut? men men nu är jag igång igen (y). Har dock haft fullt upp hela sommaren då jag älskar att ha fullbokat i mitt schema.. jag har skaffat mig ett jobb om jag inte tidigare nämt det.. jag jobbar just nu som personlig assistent på lystra :) anledningen varför jag valde just det jobbet är för att jag vill hjälpa människor. Min pappa sitter i rullstol och han har assistenter för att få hjälp med det han inte klarar av själv sedan olyckan hände för många år sedan men den historian kan jag berätta om i ett annat inlägg. Sen håller jag på att ta körkortet är sååååå sjukt taggad men väldigt orolig om jag klarar teorin haha hört att det ska va as svårt. Men men jag får kämpa på, imorgon ska jag faktiskt köra bil på körskolan i 80 minuter haha stackars körlärare som måste dras med mig så länge när jag inte tål stress och press. Angående adhd diagnosen som jag skrev om i mitt andra inlägg så går det verkligen på framåt, igår var jag på möte om hur vi ska fram lägga det.. förhoppningsvis så ska jag få påbörja min medicinering i en snar framtid. hoppas det går fort nudå så jag kan börja fokusera bättre på min framtid, juste jag håller samt på att söka egen lägenhet då jag fyllt 18år och känner att det är dags att klara mig själv och stå på egna ben :) . Nu ska jag käka klart och gå ut på en promenad en stund med vovvisarna. xoxo

Likes

Comments

Hej, jag tänkte idag berätta om min diagnos som nyligen blivit utrett.

Från när jag gick i förskola och uppåt så har jag haft det jättesvårt i skolan, har haft svår fokus och kunde aldrig sitta still, ingen trodde att jag hade adhd eller nått liknande, dom trodde det var allmänt som sedan förbättras med tiden.

Min lärare fick skicka mig en till två gånger i veckan med en extrahjälps lärare som kunde sitta privat med mig och förklara tydligare så att jag skulle förstå och jobba ikapp mina mål.

Tillslut när jag blev nått år äldre så började jag minska på extrahjälpen då dom slutade och fick ta tag i skolarbetet i egna händer, jag fick göra olika plast fickor för att ha böcker och skolpapper i ordning och bocka för varje sak jag gjort för att hänga med i skolan.

Sen kom man upp i den åldern då man vart skolless och inte kunde sitta still i klassrummet så jag och mina vänner började skolka. sen har jag bytt skola väldigt mycket och gick om i 8an då jag egentligen skulle gått i andra ring nu.

Efter nian så gick jag i resturang linjen för obehöriga, alltså för dom som inte har godkänt i matte svenska och engelska. just nu har jag hoppat av skolan och söker jobb och kan tänka mig att plugga upp mina betyg senare.

Undertiden jag var utskriven nu så har jag äntligen gjort en utredning på adhd som visade sig att jag har den diagnosen.

Jag tänker nu såhär att även om man är osäker om man har en diagnos så tycker jag att man ska göra en utredning på adhd,dyslexi m.m i tid så man kan få den hjälp i skolan man behöver.

För just dedär med grundskolan och skolan överhuvudtaget är så sjukt viktig för det kan underlätta så man kommer långt i livet med sina utbildningar och få jobba med det man verkligen vill .

tack för att ni tog er tid att läsa :) / Lina


Likes

Comments

Hej igen, tänkte skriva lite om mig själv för er som är ny som inte känner mig.

jag heter alltså Lina och fyller 18 nu den 30:e april , just nu bor jag i en lägenhet med min mamma i Sundsvall, jag har 2 hundar en är en Pappilon/chihuahua hane som är 4år som heter chili och en renrasig chihuahua tik valp som är 9 snart 10 månader som heter Stina.

jag har hoppat av skolan för några månader sedan för att söka jobb och komma in i vuxenlivet för att sedan söka lägenhet. just nu gör jag inte mer än att umgås med min pojkvän och går på möten på dels arbetsförmedlingen och massa annat.

måste säga att även fast det kan vara jävligt jobbigt att bli myndig så är det mycket jag själv ser fram emot som att få komma ut och jobba, ta körkort och köpa bil samt flytta till egen lägenhet som ja kan få inreda själv :) det är ett stort steg men väldigt roligt beroende på hur man själv ser det.

jag är väldigt motiverad av mig när det gäller sånt jag blir pepp på eller som jag tycker är kul. jag älskar djur hade en häst när jag bodde i Härnösand för nå år sen, jag gillar även att dekorera och möblera och planera inför lägenheten. jag är för det mesta med min pojkvän annars är jag med kompisar eller är på stan och tar en fika.

musik är något jag lever för, det är som en livskraft som får mig att orka. ja mer vet jag inte vad jag ska skriva om mig. hoppas ni fått en liten blick om vem jag är :) / Lina

Likes

Comments

Hej Lina heter jag och är 18 år som just nu bor i Sundsvall med mamma för tillfälligt. Det jag tänkte när jag skaffade denna blogg var att sprida och berätta hur jag har det som ungdom idag och vad jag gör på dagarna mm. Det är som sagt inte alltid lätt att komma in och bli tonåring då det är mycket som händer,

kan vara allt från drama familjeproblem till känslomässiga saker, bråk med kompisar/pojk och flickvänner. Och vissa är det jätte jobbigt att prata om hur det är och hur man mår framförallt.

Och därför tänkte jag skriva hur det är för mig att växa upp och ta ansvar trotts det motgångar man har. Jag tänkte även skriva om olika saker som en helt vanlig blogg.

Om det skulle vara till någon hjälp eller om ni har frågor eller något annat får ni jätte gärna maila mig på LiinaForslund@hotmail.com

glöm inte att vara rädda om er :) / Lina

Likes

Comments