Godkväll! Det var ett tag sedan sist må jag säga. Men jag tänker att jag inte uppdaterar vad som hänt sist utan tar det lite som det kommer.. Hoppas det är okej!

Idag åkte jag i alla fall hem till Jacob och varit där sen förmiddags. Vi har lagat mat tillsammans (eller mest han som fixade maten..hehe) och gymmat ett pass på eftermiddagen.

Efter gym och lite god mat i magen begav vi oss in till Alingsås för att gå på "Ljus i Alingsås eller Lights in Alingsås". För er som inte vet vad det är så är det ett ljusevenemang där professionella ljusdesigners och ljusarkitekter experimenterar med ljus i staden. Väldigt mysigt att gå och se på och det är nu andra året i rad som jag får vara med Jacobs familj och se detta. Supermysigt!

Likes

Comments

Finns att köpa här Här (för tjejer) och Här ( för män). Skönaste underkläderna jag äger, måste införskaffa mig fler!

Likes

Comments

- Det bästa med att gymma på nordic wellness, gratis proteinshake ;)

Startade dagen med en liten sovmorgon. Jag är nämligen ledig idag så passade på! Har gjort lite ärenden idag och det känns skönt att fått det avklarat. Efter det passade jag på att köra ett dubbelpass på gymmet. Jag hade inte tid eller lust igår så fick bli två pass, bland annat; rygg, biceps och axlar. Känns skönt efteråt och börjar se framsteg! 

Likes

Comments

Idag blev det en "tidig" morgon för min del. Jag vaknade upp vid halv 10, utan att behöva ställa klockan. Vet inte om jag skulle skratta eller gråta. Men det rätt skönt när jag väl var uppe, då hade jag inte sovit bort hela förmiddagen i alla fall.. Idag hade jag lite saker som stod på schemat; städa halva huset, gymma och beställa hem lite smink (som jag senare kommer visa i ett inlägg) och allt hann jag med innan jag skulle iväg till Jacob senare idag.

Nu är jag hemma hos Jacob och bara tar det lugnt. Han håller på att skruva med sin dator medan jag sitter bredvid och kollar på, det är livet det! ;)

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Jennhi för att ta en fika tillsammans. Det va så länge sen vi sågs sist och vi kände att vi hade lite att ta igen. Sen gick vi lite i affärer för att vänta på Sandra som vi senare skulle käka middag tillsammans med, också en tjej ifrån gamla klassen. Det var supermysigt! Vi satt och pratade bland annat massa minnen från skolan och studenten. Man börjar ju ändå sakna tiderna även fast jag har det rätt bra nu utan skolan.. ;)

Likes

Comments

Hej! Denna helgen var varit den bästa på länge. Mamma och pappa har varit iväg själva och då passade jag och Jacob på att vara ensamma hemma. En helg ensamma, precis vad vi behövde. I fredags efter jobbet möttes jag en glad pojkvän när jag hoppade av bussen. Köpte lite plocksallad och åkte hem. Lördagen va en skön dag, åkte ut och handlade lite mat då vi var sugna på tacos och köpte med oss annat gott!

I söndags, igår, var det match i scandinavia, Frölunda- djurgården och självklart tog Frölunda hem vinsten, 4-1. En riktigt spännande match enligt mig men kanske inte Jacob som håller på det andra laget.. ;)

Likes

Comments

Nästa gång (vilket blir väldigt snart) jag ska till frisören så funderar jag på någon slags ombre!

Jag har för tillfället börjat tröttna på att färga min utväxt hela tiden. Jag funderar då på att färga tillbaka till min normala färg, så gott som det går och göra det till någon ombre på något sätt.. Men då funderar jag på vad som är snyggast- brun utväxt till blonda toppar eller tvärt om? Vad tror ni är snyggast?

Likes

Comments

​Denna singel släpptes bara för några dagar sedan och tycker den är så skön att lyssna på! Enjoy!

Likes

Comments

- Dagarna på Gotland från i somras, saknar!

Likes

Comments

Gott o blandat

"- Dagarna på Gotland från i somras, saknar!"

HJÄLP MIG

"Nästa gång (vilket blir väldigt snart) jag ska till frisören så funderar jag på någon slags ombre! Jag har för tillfället börjat tröttna på…"

Ny favorit

"​Denna singel släpptes bara för några dagar sedan och tycker den är så skön att lyssna på! Enjoy!"