Header

min vardag, mat, nytt hos mig

Gokväll!
Idag känns det som att jag hunnit mes mycket. Dock har jag inte gjort några "vettiga" grejer men så får det vara ibland. Jag har skrivit hemtenta måndag-tisdag så de kändes skönt att ta de lugnt idag.

Vid 10.30 hade vi en kompis här på fika. Hon har inte varit här sedan jag och Anton flytta in här i maj..... Så det var verkligen på tiden nu. Vi åt pepparkakor och lussebullar pga att jag älskar julen och inte alls skäms för att smygstarta med julkänslan.

När hon hade gått åkte jag och Anton in till Stenungsund för att jag hade lite saker jag behövde köpa. Vi passade också på att käka en lyxlunch så här på en onsdag. Absolut inget vi brukar göra men det var riktigt mysigt. Småsaker i vardagen är viktigt.

På eftermiddagen blev det en sväng till ishallen för lite extraträning och en sväng hem till Antons föräldrar. Ikväll har jag fixat med lite småsaker bara. Fick hem ett paket på posten med ett nytt mobilskal. Det var de enda jag fick unnat mig på black friday men jag är nöjd!

Hoppas att du haft en fin onsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

min vardag

Idag är jag ledig från skolan vilket är fruktansvärt skönt. Kunde sova ut imorse vilket typ aldrig händer längre. Najs! Och som att inte de va tillräckligt najs så vaknade jag upp i ett vinterland. Alltså så kul!! Allt jag vill är liksom att få den här vinter och julkänslan så detta är verkligen ett bra steg på vägen. Dock håller snön redan på att smälta bort så ehhh vinterkänslan varade inte länge.
Hoppas att den kommer tillbaka!

Likes

Comments

min vardag

Hej!
Ja nu va de ett tag sedan. Igen. Jag hoppas och tror att jag har fått tillbaka intresset för att kika in här och skriva ibland. Jag känner i alla fall att jag behövt ha någonstans att skriva av mig.

Idag har jag haft en riktigt seg dag. Medvetet då. Jag har haft en sån dag när allt man vill är att somna om igen direkt när man vaknar. Jag har verkligen inte gjort nånting annat än att bara slappa plus att jag och Anton tog en promenad.

I övrigt rullar livet på som vanligt. Skolan går framåt och snart drar konståkningssäsongen igång. Hoppas bara att jag kommer hänga med i allt när jag är mitt uppe i det.

Jag tänker att de inte ska ta flera månader innan jag hör av mig här igen.
Ha det bra så länge!

Likes

Comments