Hej Linas läsare. Jag är Linas bror Frida. Vill bara berätta för er att Lina är helt underbar, ciao
Nattstad.se/fridahalfredsson 😘Gammal bild på mig och alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi ska ha typ massa gäster ikväll så måste vara hemma men aja. Dom andra kanske kommer och spelar basket här sen om ungdomarna som är här vill de.

Iaf har jag varit på damp humör hela dagen idag och sån skit.. Haft as tråkig humor och typ dampat runt med alla!

Likes

Comments

Sov inte så mycket inatt.. Åkte hem från Willy kl. 1... Och var tvungen att köra hem både limpi och Willy så men aja! Jag sov inte så mycket för jag skajpade med Nadja och skulle vakna tidigt idag för att gå till tandläkarn..

Men snart ska jag åka och hämta Melizza från jobbet sen ska jag typ duscha och shit men jag funderar på att be melli spela COD med mig för jag är så jävla sugen på det!


Likes

Comments

Städer som fan för att få iaf en lite städat rum och tror jag har lyckats ganska bra!

Kl. 14.30 (tror jag) ska jag hämta Melli så åker vi och badar liiiite för det är så grovt varmt idag...

Sen kommer några från Syd Afrika hem till oss också men jag känner inte som så bra så jag kommer inte vara Hemma så mycket, puss haj


Likes

Comments

Chilla vid poolen. Packat. Ätit någon konstig (men god) take away. Varit trött. Och nu sitter jag här och tråkar kl. 23:26 fastän jag borde sova eftersom ska upp typ 6.. Godnatt!


Likes

Comments

Inte tagit några bilder idag eftersom vi har legat vid poolen hela dagen fram tills kvällen då vi paddlade kajak i ca. 3 timmar i solnedgången. Nu ska vi ut och äta och sånt, bilder från paddlingen kommer en annan dag eftersom som blir mejlade till oss!


Likes

Comments

Idag kommer bara bilder för jag ska upp till rummet. Vi var ute med en jätte mysig båt hela dagen iaf och på kvällen gick vi upp för typ 500 trappor till en resturang där man såg ut över hela staden! As mysig dag!
Likes

Comments

Dåligt väder halva dagen, bra andra halvan... Padre och Madre åkte lite fyrhjuling imorse och sedan åkte dom och hyrde em bil så vi kunde åka runt lite på ön. Det pisseregnade men det var ju lungt för vi åkte ändå bil. Bi kom till den kyrkan där dom gifte sig i mamma Mia. Den ligger högst upp på en klippa som ligger ute i vattnet.. Här är den bästa delen: Det blixtrade och mullrade och spöregnade. Men, som den helt hjärntvättade familjen som vi är, sprang vi ut med bara en handduk över huvudet, 230 trappsteg i brant lutning där man nästan Halkade hela tiden. När vi kom upp till toppen hade alla tappat andan, inte så konstig eftersom vi sprang upp. Jag hade inga skor så jag fick ont i fötterna. Efter det sådan padre "Öj snubbelfot, ta det jävligt försiktigt ner nu va".. Riktat mot mig.. Så vi tog det lungt ner.
Juste. Innan vi gick upp så tvekade vi eftersom (med blixtarna och allt) det såg ut som ett sånt där hemsökt hus som finns alla filmerna! Men vi gjorde det ändå.. Med handdukar.. Utan skor..

Jag har också snart läst ut TFIOS Ooch den är AWSOME!

Vi badade lite och sånt också idag men skit samma! Nu ska vi ut och käka typ.


Likes

Comments