Då var det måndag igen och det betyder att hela veckan består av skola, skola och lite mer skola. På helgen ska jag jobba lördag och söndag. Inte mycket ledigt för min del. Ikväll ska jag till esse och umgås med min pojkvän. Känns som evigheter sen sist. Fast det bara är 3 dagar sedan, haha.

Igår innan jobbet hann jag ut på en fotografering med syrran. Senare kom vår hund Milo ut och ville vara med, haha.

/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen efter några veckor, månader eller år? Såå vad har hänt sen sist?
Jag har faktiskt börjat skolan igen. Merkonom blir ja troligen om 3 år.💪 Skolan är väldigt chill, typ inga läxor i alla fall så det är toppen! Jag har också fått ett jobb vid Friends&Brgrs. Så kul!

Idag är det fredag och jag sitter som bäst i skolan. Jag var nära att missa bussen idag, steg upp 15 minuter före bussen åker. Upss! När jag öppnade dörren och skulle rusa ut såg jag att hela marken var vit. Den första snön har kommit! Vet inte om man ska skratta eller gråta.

Ikväll kallar jobbet så det blir ingen ledig kväll för min del. Ha en trevlig helg!

/Lina

Likes

Comments

Vardag

Halojj!

Här har inte hänt mycket den senaste månaden, uups. Får försöka ändra på det nu.

Just nu sitter jag, Lina och Heidi vid Linas och äter som vi alltid gör ahhah. Nejmen vi bakade cookies. Vad vi hittar på sen vet jag inte.

Men haade bra o testa baka domhär, de e värt! 

//C

Likes

Comments

Vardag

Hejjsan! Nu är det helg igen, veckorna bara flyger iväg och snart börjar skolorna igen. Lite kul ska det väl ändå bli att börja igen och se hur det går i en ny skola osv.

Jag har haft så kul de senaste dagarna, och veckorna för den delen. Många sena kvällar/nätter med mina kompisar. Jag låter bilderna berätta;

(OCH, jag har fixat moppekort!)

På onsdag kom Ellen hit och vi fixade moppen lite. Senare åkte vi till stan en stund på pokémon jakt haha. Vi kollade även på solnedgången vid gamla hamn.😍 När vi kom hem igen skulle vi gå in i mitt rum och när jag öppnade dörren blev jag så skrämd. Där på sängen satt dom, Ida, Emma, Linnea, Rebecka och Evelina. De hade pyntat hela mitt rum. Golv, tak och möbler var fulla med olika färger. Överkänslig som jag är, satte jag mig ned och börja storböla hah. Så överraskad av en lite sen men perfekt födelseöverraskning! Och jag är så glad över att jag har mina vänner.❤

//L

Likes

Comments

Vardag

Hej! Förra veckan var fullt upp för min del. Syns väl ganska tydligt här på bloggen..uups. På onsdag drog vi på läger som ledare åt lite mindre barn. Dagarna bestod av olika aktiviteter som bakning, simning, tävlingar, samlingar och mycket skratt. Så roligt hade vi! Jag var tyvärr tvungen att lämna lägret en dag tidigare när vi skulle till Sverige. Den resan kommer i ett annat inlägg.
(Lägger inte ut så många bilder från lägret eftersom jag inte har lov av alla som är med på bilderna)

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!
Då var denna helgen förbi. I fredags var vi till Esse en kort stund, sen i lördags satt jag bara hemma o hade tråkigt ahah o igår så for vi till min systers på 4 års o 2 års kalas!

Lämnade även här o sova för sköter idag så! Ska sköta imorgon också o sen blir de att vara lägerledare me Lina och några andra från onsdag-fredag. Så får hoppas på bra väder!

Ni ska ha en jättebra vecka nu! :D

//C​

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!
Gårdagen spenderade jag me Lina i blåbärsskogen, vi hittade ju inte direkt mycke om man säger så. Typ 1l var bara.

Resten av dagen/kvällen spenderades med Lina och Heidi vid min villa.Där åt vi, for me båten o fiskade osv. Vi började fara hemåt ca. halv 3 men eftersom jag inte har nån moppe så gick jag från linas så klockan var närmare 4 fören jag var hemma.
Men helt okej kväll var det nog!

Får se vad man hittar på idag då, inga planer..

Som ni ser så blev det väldigt dimmigt på kvällen.. Och detta är tyvärr enda bilden jag har o bjuda på nu eftersom den nya snap uppdateringen aldrig funkar så man inte får sina bilder från memories..
Men hade så bra! //C

Likes

Comments

Vardag

Hej! Igår fick jag börja ta körlektioner med pappa så vi körde till Jespers i Esse och jag stannade där hela kvällen. Vi åkte till Sale och köpte lite gott och bakade chokladbollar. Det var lätt bästa kvällen på länge.❤

Nu ska jag & Catja ut i skogen och plocka blåbär. Japp, vi ska plåga oss själva haha. Ikväll blir det körlektion igen och kanske gym. Hade! /L

Likes

Comments

Vardag

Längesen de kom nått inlägg från mig heh..

Men som sagt så var vi ju till Sverige förra helgen och det var nog jättekul! Ända dåliga var att vi hamnade i värsta bilkön på hemvägen.. Linas var 70 km bakom oss och dom satt fast i samma bilkö sååå jahh ahah.

Sen jag kom hem har jag jobbat VARJE dag, så det förklarar kanske varför det varit lite tyst från min sida.. Har t.ex. vissa dagar haft 10-halv 10.

Sen den här helgen som just var så jobbade jag också men hann ändå i lördags till mötet och stannade även där på us på lördagskvällen/natten. Pratade med mycket folk där som man inte pratat med på länge och pratade även med lite nytt folk man aldrig träffat. Fiint såå!

Sen den här veckan skulle jag också jobba alla dagar, eller så var det planerat men så blev det inte.. Jobbade måndag och sen på kvällen skulle jag och Lina fara på gym, var såå taggad för över en vecka sedan jag varit sist!! Men tyvärr kom oturen fram så före jag ens hann hämta Lina var jag med om en krock med en annan mopedist.. Så hela kvällen for då åt till sjukhusbesök och röntgen och sånt men allt visade sig vara relativt bra... Moperna våra fick ta emot den största smällen så tror nog min blir till skrot..

Men jaa, sjukledig till Fredag så misstänker resten av denna vecka går åt till serietittande heh... .

Några bilder från Sverigeresan! :)

​//C

Likes

Comments